about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

بر اساس اعلام وزارت دادگستری آمریکا، در نتیجه یک عملیات هماهنگ بین‌المللی، با همکاری پلیس و مقامات قضایی چهار کشور، یک شبکه جرایم سایبری را که گمان می‌رود بزرگ‌ترین شبکه هکری دنیا در کلاهبرداری‌های کلان و بهره‌کشی از کودکان باشد، از بین برده است .

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان ، بر اساس این بیانیه، ایالات متحده در این عملیات بین‌المللی یک شهروند چینی را به اتهام ساخت و استفاده از بدافزاری که در حملات سایبری، کلاهبرداری‌های کلان و بهره‌کشی از کودکان استفاده می‌شده، دستگیر کرده است.

به گزارش رویترز و به نقل از روزنامه استریت تایمز سنگاپور، این مرد ۳۵ ساله چینی که وانگ یون‌هه نام دارد، چهارم خرداد سال جاری در سنگاپور بازداشت شده است.

بر اساس بیانیه وزارت دادگستری، وانگ و کسان دیگری که شناسایی نشده‌اند متهم به طراحی و تولید بدافزارهایی هستند «که شبکه‌ای از میلیون‌ها رایانه خانگی با سیستم عامل ویندوز را در سراسر جهان آلوده کرده و با کنترل آن‌ها از راه دور از آن‌ها برای اعمال غیرقانونی سواستفاده کرده است».

بر اساس همین بیانیه، از سال ۲۰۱۸تا جولای ۲۰۲۲، وانگ از طریق فروش روش‌های رخنه به رایانه‌های شخصی و شبکه رایانه‌ای تجاری به سایر تبهکاران ۹۹ میلیون دلار درآمد داشته است.

تبهکاران با استفاده از این شبکه آلوده رایانه‌ها مرتکب سرقت هویت، سوءاستفاده از کودکان و کلاهبرداری کلان مالی شده‌اند.

این تبهکاران همچنین با این شبکه آلوده رایانه‌ها، سیستم‌های تشخیص تقلب مالی را دور زده و «میلیاردها دلار از موسسات مالی، صادرکنندگان کارت اعتباری و برنامه‌های وام‌های فدرال سرقت کرده‌اند».

وزارت دادگستری در بیانیه خود اعلام کرده که وانگ از درآمدهای غیرقانونی برای خرید املاک و مستغلات در ایالات متحده، چین، سنگاپور، تایلند و امارات متحده عربی استفاده کرده و در این کشورها مالک دست‌کم ۲۱ ملک است.

بر اساس بیانیه وزارت دادگستری آمریکا، پلیس و دستگاه قضایی در کشورهای سنگاپور، تایلند و آلمان در اجرای این عملیات با اف‌بی‌آی همکاری کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.