about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به گفته محققان، سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی، با یک فرد مجهز به هوش مصنوعی به نام لطیفه (Latifa) رونمایی کرد که در ویدیویی که در رسانه‌های اجتماعی منتشر شده، والدین، خواهر و برادرها و خودش را معرفی می‌کند.

در درجه اول، این ابتکار از یک جامعه آنلاین پیروی می‌کند که در آن نزدیک به 14 هزار نفر برای انتخاب نام او شرکت کردند.

از بین سه نام، لطیفه با ۴۳ درصد آرا برنده شد، میرا ۳۷ درصد و دبی ۲۰ درصد آرا را به خود اختصاص دادند.

اولین دختر اماراتی مجهز به هوش مصنوعی، لطیفه، اعضای خانواده خود؛ پدرش محمد، مادرش سلامه و برادرش رشید را معرفی کرد.

انگیزه اصلی این نوآوری، ساخت اولین مدل دیجیتال اماراتی «الهام گرفته از ارزش‌های اماراتی» و متعاقباً طراحی شده برای ارتباط با جوامع متنوع ضمن حمایت از تلاش‌های دیجیتال دبی بود.

این امر به تشویق ارتباطات هوشمند و افزایش آگاهی از خدمات دولت دیجیتال به روشی ساده کمک خواهد کرد.

با این حال، این شخصیت که لباس سنتی اماراتی با حال و هوای مدرن پوشیده است، به طور خاص طوری طراحی شده که به ویژه برای خانواده‌ها گرم و قابل نمایش باشد و گفتگوها را در مورد هوش مصنوعی و فناوری تشویق کند.

این مرحله بخش مهمی از مجموعه‌ای از ابتکارات است که توسط سازمان دیجیتال دبی تحت عنوان «سال جامعه» آغاز شده که توسط رئیس جمهور شیخ محد بن زاید آل نهیان (Sheikh Mohaed bin Zayed Al Nahyan) اعلام شد.

نحوه کارکرد

بعداً خانواده لطیفه در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی ظاهر خواهند شد تا ابتکارات دبی دیجیتال را برجسته کنند و رفتار ایمن و قابل اعتماد را در فضای دیجیتال ترویج دهند.

اداره دیجیتال دبی این خانواده را به عنوان «سفیران دیجیتال» توصیف کرد که محتوا را به اشتراک می‌گذارند، ارتباطات هوشمند را ترویج می‌دهند و گفتگو در مورد فناوری و خدمات دیجیتال را تشویق می‌کنند.

در مقابل، برنامه‌هایی برای ایجاد هویت‌های ارتباطی یکپارچه برای هر یک از اعضای خانواده در حال انجام است که شامل داستان‌سرایی‌های آموزشی و سرگرم‌کننده‌ای خواهد بود که برای گروه‌های سنی متمایز طراحی شده‌اند.

این امر سفر تحول دیجیتال امارات متحده عربی را از طریق رویکردی خانواده‌محور و جامعه‌محور تقویت خواهد کرد.

Paragraphs
1

منبع:

تازه ترین ها
لغو
1404/07/21 - 16:05- هوش مصنوعي

لغو دستور جنجالی در مورد چت‌بات هوش مصنوعی

یک دستور قضایی بحث‌برانگیز در مورد چت‌بات هوش مصنوعی چت جی‌پی‌تی در آمریکا سرانجام لغو شد.

ایالت
1404/07/21 - 16:01- هوش مصنوعي

ایالت اوهایو آمریکا می‌خواهد ازدواج انسان و هوش مصنوعی را ممنوع کند

ایالت اوهایو در آمریکا قصد دارد با لایحه‌ای که هنوز تصویب نشده است، ازدواج میان هوش مصنوعی و انسان را ممنوع کند.

چالش‌های
1404/07/21 - 15:57- هوش مصنوعي

چالش‌های پیش‌روی دولت به‌منظور توسعه هوش مصنوعی در کشور

طرح ملی هوش مصنوعی با بحث‌های داغ در مجلس و انتقاد کارشناسان مواجه شده است.