about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان؛ در عملیاتی پیشرفته، هکرهای ایرانی دوربین‌های داخلی خبرگزاری کان متعلق به رژیم صهیونیستی را هک کردند و تصاویر پشت صحنه و محرمانه این رسانه را به نمایش جهانی گذاشتند.

این اقدام که ماهیت رسانه‌های وابسته به رژیم اشغالگر را فاش کرد، نمادی از اقتدار سایبری ایران در نفوذ به قلب سیستم‌های امنیتی دشمن است.

اما قدرت سایبری ایران تنها به هک خبرگزاری‌ها محدود نمی‌شود؛ هکرهای ایرانی به سادگی به دوربین‌های نظارتی شهرهای اشغالی از جمله تل‌آویو دسترسی پیدا می‌کنند و تصاویر زنده را رصد میکنند.

هدف از این کار چیست:

«دور زدن سانسور رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و انتشار واقعیت‌هایی که اسرائیل تلاش می‌کند از چشم جهانیان پنهان نگه دارد.»

این توانمندی بی‌نظیر که هر روز بر دامنه آن افزوده می‌شود، نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی حتی در امن‌ترین شهرهای خود نیز از دسترسی سایبری ایران در امان نیست.
 

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.