about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

کلاهبرداری از تماس‌های بین‌المللی متوقف شد

آذری جهرمی، وزیر ارتباطات از توقف شیوه جدیدی از کلاهبرداری که از طریق تماس بین‌الملل با کاربران تلفن همراه انجام می‌گرفت، خبر داد.

به گزارش کارگروه بین النلل سایبربان؛ محمدجواد آذری جهرمی در خصوص کلاهبرداری چند هفته اخیر از برخی کاربران تلفن همراه از طریق شیوه تماس خارجی اظهار داشت: با توجه به اینکه در این زمینه اطلاع‌رسانی به موقع انجام گرفت، موفق شدیم جلوی این شیوه کلاهبرداری را از همان آغاز بگیریم.

وی ادامه داد: بررسی‌ها بر مبنای یافته‌ها و گزارش شرکت ارتباطات زیرساخت حاکی از آن است که در مجموع، ارقامی که به این طریق از مردم کلاهبرداری شده بود، مبلغ ۳۸۲ میلیون تومان است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: مجموع این اعداد به اپراتورهای تلفن همراه اعلام شد و شرکت ارتباطات زیرساخت نیز این مبلغ را از صورتحساب اپراتورها کسر کرده است.

آذری جهرمی تصریح کرد: بر این اساس اپراتورهای تلفن همراه موظف شده‌اند که این مبلغ ضرر و زیان مردم را، به حساب آنها بازگردانند و در این زمینه پیامک اطلاع‌رسانی نیز به شماره مشترکان ارسال خواهد شد.

وی گفت: این موضوع در حال انجام است و به زودی تمامی ضرر و زیان‌ها به حساب مشترکان بازمی‌گردد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: در اطلاع‌رسانی برای جلوگیری از این کلاهبرداری، از ظرفیت شبکه‌های اجتماعی استفاده شد و ما توانستیم با اطلاع‌رسانی به موقع به مردم، این شیوه کلاهبرداری را از همان ابتدا مهار کرده و متوقف کنیم.

به گزارش مهر، چندی پیش بسیاری از کاربران تلفن همراه شاهد تماس‌های از دست رفته بر روی گوشی‌های خود از طریق شماره‌های خارجی بوده‌ که در این روش کلاهبرداری، فرد تماس‌گیرنده به سرعت تماس برقرار شده را قطع می‌کرد و منتظر تماس مجدد از سمت ایران می‌شد. از آنجایی که این موضوع در ایام اربعین رخ داد، بسیاری از کاربران احتمال می‌دادند که این تماس‌ها از سمت کربلا باشد و به همین دلیل بلافاصله اقدام به برقراری تماس با این سرشماره‌های بین‌المللی می‌کردند که درواقع این شماره‌ها باعث هزینه ‌سنگینی در صورتحساب آنها می‌شد. در این خصوص وزارت ارتباطات به کاربران هشدار داد که به هیچ عنوان نسبت به تماس مجدد با این شماره‌های بین‌المللی اقدام نکنند اما با این وجود گفته شد که ۱۲۶ هزار نفر از این مدل سودجویی و تخلف، متضرر شده‌اند.

تازه ترین ها
مدل
1404/05/25 - 21:39- هوش مصنوعي

مدل هوش مصنوعی گوگل برای موبایل و اینترنت اشیا

گوگل مدل هوش مصنوعی کوچکی را برای موبایل و اینترنت اشیا عرضه می‌کند.

درخواست
1404/05/25 - 21:15- آمریکا

درخواست صاحبان مراکز داده از وزارت خزانه‌داری آمریکا

صاحبان مراکز داده از وزارت خزانه‌داری ایالات متحده می‌خواهند که قوانین یارانه انرژی تجدیدپذیر را حفظ کند.

خرید
1404/05/25 - 20:24- آمریکا

خرید سهام اینتل توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی خرید سهام شرکت اینتل است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.