about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

تعرفه‌های جدید ترامپ در راه است

ترامپ اعلام کرد که در هفته‌های آینده تعرفه‌هایی را بر فولاد و تراشه‌های نیمه‌رسانا وضع خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد که در هفته‌های آینده تعرفه‌هایی را بر واردات فولاد و تراشه‌های نیمه‌رسانا اعلام خواهد کرد.

ترامپ در هواپیمای ایر فورس وان، درحالی‌که عازم دیدار با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، در آلاسکا بود، به خبرنگاران گفت:

 هفته آینده و هفته پس از آن، تعرفه‌هایی را بر فولاد و به گمانم، بر تراشه‌ها وضع خواهم کرد.

نرخ‌ها در ابتدا پایین‌تر خواهند بود تا شرکت‌ها بتوانند تولید داخلی خود را در ایالات متحده افزایش دهند و بعداً به‌شدت افزایش خواهند یافت.

ترامپ  در ادامه افزود:

من نرخی خواهم داشت که در ابتدا پایین‌تر خواهد بود که به آنها فرصتی برای ورود و ساخت‌وساز می‌دهد و پس از یک دوره زمانی مشخص بسیار بالا خواهد بود.

ترامپ اظهار داشت که مطمئن است شرکت‌ها به‌جای مواجهه با تعرفه‌های بالا، تولید در ایالات متحده را انتخاب خواهند کرد.

ترامپ با اعمال عوارض بسیار بالاتر بر صادرات تقریباً همه کشورها به ایالات متحده، همراه با تعرفه‌هایی بر بخش‌های خاص، مانند خودرو، تجارت جهانی را مختل کرده است.

ترامپ در ماه فوریه تعرفه‌های فولاد و آلومینیوم را به ۲۵ درصد افزایش داد، اما در ماه مه اعلام کرد که برای تقویت تولیدکنندگان داخلی، این نرخ را دوبرابر کرده و به ۵۰ درصد خواهد رساند.

ترامپ هفته گذشته اعلام کرد که تعرفه ۱۰۰ درصدی بر واردات نیمه‌رساناها وضع خواهد کرد، اما شرکت‌هایی که متعهد به افزایش تولید در ایالات متحده شوند، از این امر معاف خواهند بود.

 

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/11/10 - 14:16- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری انویدیا، مایکروسافت و آمازون در اوپن‌اِی‌آی

شرکت‌های انویدیا، مایکروسافت و آمازون در حال مذاکره برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۶۰ میلیارد دلار در اوپن‌اِی‌آی هستند.

هشدار
1404/11/10 - 11:17- آسیا

هشدار پلیس دبی برای محافظت از اطلاعات شخصی

پلیس دبی به ساکنان هشدار داد که از اطلاعات شخصی خود در برابر کلاهبرداری سایبری محافظت کنند.

انتشار
1404/11/10 - 11:08- تروریسم سایبری

انتشار پیش‌نویس لایحه حفاظت سایبری ملی رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی پیش‌نویس لایحه حفاظت سایبری ملی را برای سازمان‌های ضروری در بخش‌های حیاتی منتشر کرد.