about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

وجود یک باگ در قابلیت جدید توئیتر

گزارشات حاکی از آن است که قابلیت پست کردن محتوای محو شونده 24ساعته در توئیتر با یکسری مشکلات امنیتی مواجه شده است.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ توئیتر جدیدترین شبکه اجتماعی است که امکان استفاده از پست های محو شونده را به کاربران خود می دهد. این نوع محتوا که Fleet نام دارد، به کاربران موبایل اجازه می دهد تا آن ها بتوانند استوری های کوتاهی مانند عکس ها و ویدیوها را پست کنند که پس از ۲۴ساعت ناپدید می شوند.


اما وجود یک باگ باعث شده است تا این محتواها به درستی ناپدید نشوند و حتی پس ۲۴ساعت هم قابل دسترسی باشند.


این درحالی است که تنها یک هفته از انتشار این ویژگی در توئیتر می گذرد. 
این باگ، این امکان را به هر کسی می دهد تا بتواند استوری شما را مشاهده یا حتی دانلود کند، بدون آنکه شما از آن مطلع شوید.


این باگ همچنین می تواند fleetهای کاربران را پس از ۲۴ساعت آرشیو بندی کند و از آنها سوء استفاده کند.


سخنگوی توئیتر اعلام کرد ما از این مشکل( در دسترس بودن URL های fleetها حتی پس از ۲۴ساعت) آگاه هستیم و به زودی اقداماتی را در جهت رفع این مشکلات صورت خواهیم داد.
برطرف سازی این مشکل بدین معنا خواهد بود که fleetها باید پس از ۲۴ساعت به صورت کامل نا پدید و حذف شوند.

منبع:

تازه ترین ها
گسترش
1404/07/30 - 17:46- آسیا

گسترش کمپین جاسوسی سایبری Winos 4.0 در ژاپن و مالزی

کمپین جاسوسی سایبری «Winos 4.0 » فعالیت خود را با بدافزار «HoldingHands RAT» در ژاپن و مالزی گسترش داد.

پیشبرد
1404/07/30 - 17:21- هوش مصنوعي

پیشبرد هوش مصنوعی و نوآوری در بخش مراقبت‌های بهداشتی ابوظبی

وزارت بهداشت ابوظبی 3 توافق‌نامه برای پیشبرد هوش مصنوعی و نوآوری در مراقبت‌های بهداشتی امضا کرد.

حمله
1404/07/30 - 17:11- جنگ سایبری

حمله هکرهای پاکستانی با ایمیل جعلی به دولت هند

عوامل تهدید پاکستانی با تقلید ایمیل به عنوان خدمات ایمیل مرکز ملی انفورماتیک، دولت هند را هدف قرار دادند.