about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

وجود یک باگ در قابلیت جدید توئیتر

گزارشات حاکی از آن است که قابلیت پست کردن محتوای محو شونده 24ساعته در توئیتر با یکسری مشکلات امنیتی مواجه شده است.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ توئیتر جدیدترین شبکه اجتماعی است که امکان استفاده از پست های محو شونده را به کاربران خود می دهد. این نوع محتوا که Fleet نام دارد، به کاربران موبایل اجازه می دهد تا آن ها بتوانند استوری های کوتاهی مانند عکس ها و ویدیوها را پست کنند که پس از ۲۴ساعت ناپدید می شوند.


اما وجود یک باگ باعث شده است تا این محتواها به درستی ناپدید نشوند و حتی پس ۲۴ساعت هم قابل دسترسی باشند.


این درحالی است که تنها یک هفته از انتشار این ویژگی در توئیتر می گذرد. 
این باگ، این امکان را به هر کسی می دهد تا بتواند استوری شما را مشاهده یا حتی دانلود کند، بدون آنکه شما از آن مطلع شوید.


این باگ همچنین می تواند fleetهای کاربران را پس از ۲۴ساعت آرشیو بندی کند و از آنها سوء استفاده کند.


سخنگوی توئیتر اعلام کرد ما از این مشکل( در دسترس بودن URL های fleetها حتی پس از ۲۴ساعت) آگاه هستیم و به زودی اقداماتی را در جهت رفع این مشکلات صورت خواهیم داد.
برطرف سازی این مشکل بدین معنا خواهد بود که fleetها باید پس از ۲۴ساعت به صورت کامل نا پدید و حذف شوند.

منبع:

تازه ترین ها
سیستم
1404/09/30 - 13:30- هوش مصنوعي

سیستم تبدیل گفتار به واقعیت

محققان دانشگاه ام‌آی‌تی آمریکا یک سیستم تبدیل گفتار به واقعیت توسعه داده‌اند.

درآمد
1404/09/30 - 12:39- سایرفناوری ها

درآمد بی‌سابقه‌ شرکت میکرون

تقاضای قوی برای حافظه هوش مصنوعی، چشم‌انداز میکرون را تا سال ۲۰۲۶ تقویت می‌کند.

همکاری
1404/09/30 - 12:03- هوش مصنوعي

همکاری گوگل دیپ‌مایند با وزارت انرژی آمریکا

گوگل دیپ‌مایند با وزارت انرژی آمریکا برای علوم مبتنی بر هوش مصنوعی همکاری می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.