about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

دولت فرانسه قصد دارد رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال ممنوع کند و لایحه‌ای را با همین هدف ارائه کرد.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ دولت فرانسه لایحه‌ای را با هدف ممنوعیت استفاده کودکان زیر ۱۵ سال از رسانه‌های اجتماعی ارائه کرد.

این پیشنهاد مورد حمایت امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، است که در ماه دسامبر گذشته گفته بود پارلمان باید در ماه ژانویه امسال این لایحه را به بحث بگذارد.

به گزارش خبرگزاری فرانسوی لوموند (Le Monde)، در این پیش‌نویس آمده است:

«بسیاری از مطالعات و گزارش‌ها اکنون خطرات مختلف ناشی از استفاده بیش از حد از صفحات نمایش دیجیتال توسط نوجوانان را تأیید می‌کنند.»

دولت فرانسه عنوان کرد که نوجوانان در معرض محتوای نامناسب قرار دارند و ممکن است از آزار و اذیت سایبری، مشکلات سلامت روان و سایر پیامدهای ناخواسته رنج ببرند. دولت فرانسه احساس می‌کند که باید برای جلوگیری از این نوع مشکلات وارد عمل شود.

این پیشنهاد دو بخش دارد؛ اول، پلتفرم‌های آنلاین و رسانه‌های اجتماعی از ارائه خدمات به افراد زیر ۱۵ سال منع شده‌اند. ماده دوم مربوط به ممنوعیت استفاده از تلفن همراه در آموزش متوسطه است.

دولت فرانسه قصد دارد این دو اقدام را از اول سپتامبر ۲۰۲۶ به اجرا درآورد.

در ژوئن ۲۰۲۵، مکرون از ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی توسط افراد زیر ۱۵ سال در سراسر اتحادیه اروپا حمایت کرد. وی در پستی در پلتفرم X (توییتر سابق) نوشت:

«این توصیه‌ای از سوی کارشناسان کمیسیون نظارت است: من از ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال حمایت می‌کنم. پلتفرم‌ها قابلیت تأیید سن را دارند. بیایید این کار را انجام دهیم.»

استرالیا قوانین محدودیت سنی حداقل رسانه‌های اجتماعی را در دسامبر ۲۰۲۵ اجرا و شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی را مجبور کرد تا اقداماتی را برای ممنوعیت استفاده از پلتفرم‌های خود برای کودکان زیر ۱۶ سال انجام دهند.

آنتونی آلبانیز (Anthony Albanese)، نخست وزیر استرالیا، هنگام اجرای قوانین جدید اظهار داشت:

«ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی ما برای ایجاد آرامش خاطر بیشتر برای والدین استرالیایی است. همچنین برای اطمینان از اینکه کودکان استرالیایی دوران کودکی خود را سپری می‌کنند.»

او همچنین به شرکت‌ها هشدار داد که در صورت عدم رعایت قوانین، جریمه‌های قابل توجهی تا سقف ۴۹.۵ میلیون دلار استرالیا متحمل خواهند شد.
 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/10/16 - 11:19- جنگ سایبری

حمله هکرهای روسی به دولت اوکراین از طریق وایبر

کارشناسان ادعا کردند که هکرهای همسو با روسیه از وایبر برای هدف قرار دادن ارتش و دولت اوکراین سوءاستفاده کرده‌اند.

کلید
1404/10/16 - 10:48- هوش مصنوعي

کلید موفقیت برندها در عصر هوش مصنوعی؛ بازاریابی باید متحول شود

بازاریابی در عصر هوش مصنوعی نیازمند تکامل است؛ چگونه باید تکامل یافت و باید روی چه چیزهایی سرمایه‌گذاری کرد؟

آذربایجان
1404/10/16 - 10:46- هوش مصنوعي

آذربایجان در مسیر تبدیل شدن به قطب هوش مصنوعی

رئیس جمهور آذربایجان اعلام کرد که یکی از اهداف این کشور تبدیل شدن به قطب منطقه‌ای هوش مصنوعی است.