about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

استونی و اوکراین همکاری در زمینه تحول دیجیتال و امنیت سایبری را عمیق‌تر کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ استونی در حال تقویت همکاری دیجیتال خود با اوکراین است و این همکاری اکنون به امنیت سایبری و هویت دیجیتال گسترش یافته است.

استونی از زمان آغاز درگیری این کشور اروپای شرقی با روسیه، از زیرساخت‌های دیجیتال اوکراین حمایت کرده است. استونی به بازسازی ثبت‌های دولتی اوکراین کمک و از مهاجرت آنها به خارج از کشور حمایت کرده و مدل «X-Road» خود را که زیربنای سیستم حکمرانی الکترونیکی پیشرو در جهان است، به اشتراک گذاشته است.

وزارت تحول دیجیتال اوکراین پس از یک سری جلسات استراتژیک با وزارت امور خارجه استونی و مرکز توسعه بین‌المللی استونی (ESTDEV) اعلام کرد که این دو کشور اکنون در حال تعمیق همکاری خود هستند.

استونی یکی از مهم‌ترین شرکای اوکراین بوده و از برخی از مهم‌ترین پروژه‌های دیجیتال این کشور حمایت کرده است. برجسته‌ترین سهم آن توسعه دیا (Diia)، پلتفرم حکمرانی دیجیتال است که شهروندان را قادر می‌سازد به خدمات و اسناد آنلاین دسترسی داشته باشند. از طریق Diia، اوکراینی‌ها می‌توانند مالیات خود را پرداخت، کسب و کار خود را در عرض چند دقیقه ثبت، مزایای دولتی دریافت، به پرداخت‌های کمک‌های اضطراری دسترسی پیدا کنند و ارتباطات عمومی تأیید شده از دولت را دریافت کنند که در طول درگیری‌های جاری، جایی که اخبار جعلی گسترده است، بسیار اهمیت دارد.

طبق اعلام دولت اوکراین، دیا اکنون توسط ۲۳ میلیون شهروند استفاده می‌شود.

استونی همچنین یکی از اعضای بنیانگذار مکانیسم تالین است، ابتکاری که به اوکراین کمک‌های امنیت سایبری ارائه می‌دهد. این طرح که در سال ۲۰۲۳ راه‌اندازی شد، کشورهای اتحادیه اروپا مانند فرانسه، آلمان و ایتالیا و همچنین کانادا، ایالات متحده و بریتانیا را به عنوان ناظر در بر می‌گیرد.

اوکراین اظهار داشت که این ابتکار امسال ۶۰.۹ میلیون یورو (۷۱.۵ میلیون دلار) برای حمایت از تاب‌آوری سایبری خود اختصاص داده است.

در حالی که سایر کشورها بودجه را تأمین می‌کنند، استونی همچنین متخصصان امنیت سایبری اوکراین را تحت برنامه سپر سایبری UA-EE آموزش می‌دهد. در سال ۲۰۲۶، این برنامه 9 ماژول را با بیش از ۵۰۰ متخصص پوشش خواهد داد.

این وزارتخانه اعلام کرد:

«استونی همچنان یک متحد و شریک قابل اعتماد برای اوکراین است که از طریق همکاری بلندمدت به ایجاد ظرفیت دیجیتال و امنیت سایبری کمک می‌کند.»

فضای سایبری یک میدان نبرد حیاتی در درگیری اوکراین با روسیه بوده است. اوکراین تقریباً بلافاصله پس از آغاز درگیری در سال ۲۰۲۲، با حملات به شبکه‌های دولتی و اختلال در سیستم‌های مخابراتی، انرژی و حمل و نقل خود مواجه شد. از آن زمان، حوزه دیجیتال به خط مقدم تبدیل شده است که با کمپین‌های اطلاعات نادرست و حملات به اهداف غیرنظامی مانند وزارتخانه‌ها، دولت‌های محلی و مراکز درمانی مشخص می‌شود.

در 3 سال گذشته، اوکراین بیش از ۲۶۰ میلیون دلار برای کمک‌های امنیت سایبری از متحدان خود دریافت کرده است.
 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/10/16 - 11:19- جنگ سایبری

حمله هکرهای روسی به دولت اوکراین از طریق وایبر

کارشناسان ادعا کردند که هکرهای همسو با روسیه از وایبر برای هدف قرار دادن ارتش و دولت اوکراین سوءاستفاده کرده‌اند.

کلید
1404/10/16 - 10:48- هوش مصنوعي

کلید موفقیت برندها در عصر هوش مصنوعی؛ بازاریابی باید متحول شود

بازاریابی در عصر هوش مصنوعی نیازمند تکامل است؛ چگونه باید تکامل یافت و باید روی چه چیزهایی سرمایه‌گذاری کرد؟

آذربایجان
1404/10/16 - 10:46- هوش مصنوعي

آذربایجان در مسیر تبدیل شدن به قطب هوش مصنوعی

رئیس جمهور آذربایجان اعلام کرد که یکی از اهداف این کشور تبدیل شدن به قطب منطقه‌ای هوش مصنوعی است.