about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

ذخیره ساز ابری وزارت دفاع روسیه

وزارت دفاع دولت روسیه در حال اجرای پروژه ای عظیم در خصوص ذخیره سازی اطلاعات محرمانه خود با استفاده از فضای ابری (Cloud Storage) است. هزینه طراحی و توسعه این پروژه، 390 میلیون روبل (تقریباً 6 میلیون دلار) برآورد شده است، که وظیفه اجرای آن بر عهده اداره کل توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت دفاع روسیه می باشد و تخمین زده شده که این پروژه تا پایان سال 2020 تکمیل خواهد شد.

هر دیتاسنتر این شبکه عظیم، خود به عنوان یک بخش مستقل شبکه محسوب شده و مجهز به سیستم های تهویه مطبوع، ایمنی حریق و منبع تغذیه اضطراری است. مجموع این شبکه ها می تواند حجم عظیمی از اطلاعات را با سرعت بالایی منتقل کند. از طرفی اطلاعات موجود در این سرور ها رمزگذاری شده و به چندین بسته مجزا تقسیم می شوند تا امکان دسترسی و سرقت اطلاعات را به حداقل برساند. همچنین یک سرویس امن ایمیلی درون شبکه ای برای انتقال اسناد محرمانه نیز در آن وجود دارد.

دسترسی به این فناوری فقط از طریق سیستم های مورد تأیید سرویس حفاظت از اسرار دولتی روسیه امکان پذیر است و بنا بر گزارش های ارائه شده، این شبکه به اینترنت اختصاصی درون شبکه ای متصل خواهد بود که از اینترنت عمومی مجزا بوده و برای سایرین غیر قابل دسترسی است. همچنین این شبکه به طور منظم از اطلاعات موجود، نسخه پشتیبان تهیه می کند؛ بنابراین اطلاعات ذخیره شده در آن هرگز از بین نرفته و آسیبی نخواهد دید.

ضرورت ساخت چنین فناوری برای ارتش آمریکا از سال 2017 مورد بحث و بررسی قرار گرفته و نزدیک به 50 شرکت حوزه فناوری اطلاعات برای عملی کردن این طرح اعلام آمادگی کردند. هزینه نمونه آمریکایی این فناوری حدود ده میلیارد دلار است.

تازه ترین ها
تقویت
1404/04/11 - 18:27- آفریقا

تقویت امنیت سایبری در آفریقا با مشارکت کسپرسکی

شرکت‌های آکسیز و کسپرسکی برای تقویت امنیت سایبری در قاره آفریقا با یکدیگر مشارکت کردند.

نفوذ
1404/04/11 - 14:42- جرم سایبری

نفوذ هکرها به سیستم اطلاعاتی شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس

شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس اعلام کرد که هکرها به سیستم حاوی اطلاعات ۶ میلیون مشتری نفوذ کرده‌اند.

دادستان
1404/04/11 - 11:56- آمریکا

دادستان کل نیویورک به دنبال تقویت مقررات استیبل‌کوین‌ها در کنگره

لتیتیا جیمز، دادستان کل نیویورک، از کنگره آمریکا خواست تا قوانین نظارتی بر استیبل‌کوین‌ها را تشدید کند.