about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

توییتر؛ حذف حساب‌های کاربری حامی داعش

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ از ماه فوریه تابه‌حال 235 هزار حساب کاربری ازاین‌دست را تعلیق کرده‌اند.

توییتر می‌گوید حساب‌هایی را تعلیق کرده که ارتباطشان با گروه داعش ثابت‌شده و گردانندگانشان در زمینه حمایت از این گروه تروریستی ثابت‌قدم بوده‌اند.

توییتر تعداد کل حساب‌های کاربری حذف‌شده داعش از اواسط سال 2015 تابه‌حال را بالغ‌بر 360 هزار مورد عنوان کرده است. داعش در دو سالی که از گسترش فعالیتش می‌گذرد از شبکه‌های اجتماعی آمریکایی به‌طور گسترده‌ای برای تبلیغات و گسترش ایدئولوژی نفرت‌انگیز خود استفاده کرده و حملات غیرانسانی و وحشی‌گری‌هایش را به همین شیوه توجیه کرده است.

همچنین اعضای داعش از توییتر و فیس‌بوک برای عضوگیری و جذب جوانان ناآگاه و شستشوی ذهنی آنان استفاده کرده‌اند. بی‌توجهی مدیران این شبکه‌ها نسبت به استفاده روزافزون داعش از امکانات آن‌ها تا زمان حملات تروریستی مرگبار پاریس ادامه یافت تا سرانجام بعدازاین حملات، فشار افکار عمومی توییتر و فیس‌بوک را به تلاش جدی برای حذف حساب‌های کاربری داعش واداشت.

دولت اوباما در ماه جولای از کاهش 45 درصدی ترافیک توییتر در حمایت از داعش نسبت به دو سال قبل خبر داده بود. همچنین به ادعای آسوشیتدپرس، متوسط تعداد کاربران حامی داعش از 1500 نفر در سال 2014 به حدود 300 نفر در حال حاضر سقوط کرده است.

توییتر مدعی است برای شناسایی حساب‌های کاربری حامیان داعش هیچ الگوریتم منطقی وجود دارد و به این منظور به‌طورجدی از گزارش‌های ارسالی کاربران استفاده می‌شود.

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.