about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اخیرا پل آلن یکی از بنیانگذاران مایکروسافت درگذشت. آلن که به لنفوم غیر هوچکین (یک گروه از سرطان خون) مبتلا و از تحت درمان بودن خود سخن گفته بود.به تازگی بیل گیتس از خاطرات خود با آلن توضیحاتی داده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ گیتس و آلن در 1975 مایکروسافت را تأسیس کردند و برای همیشه دنیای فناوری را تغییر دادند. آلن همچنین پس از خروج از مایکروسافت در سال 1983 به عنوان یک غول کسب و کار، ورزش و بشر دوستی در شمال غربی اقیانوس آرام شناخته می شد. گیتس خاطراتش را این گونه به یاد می آورد:

وقتی من کلاس هفتم بودم پل را ملاقات کردم. او دو کلاس از من بالاتر و قد بلند بود و نشان داده بود یک نابغه کامپیوتر است. بعدها او یک ریش بامزه داشت که من هرگز نمی توانستم آن را بکِشم.

به گفته گیتس، دو نفری تقریباً تمامی وقت خود را با هر کامپیوتری که گیر می آوردند سپری می کردند. گیتس معتقد است که آلن اهمیت باورنکردنی کامپیوترها و صنعت مرتبط با آنها را پیشبینی کرده بود:

در واقع مایکروسافت بدون پل هرگز اتفاق نمی افتاد. در دسامبر 1974 ما هر دو در منطقه بوستون زندگی می کردیم. او کار می کرد و من به دانشگاه می رفتم. یک روز آمد و اصرار کرد که با او به یک دکه روزنامه فروشی بروم. وقتی رسیدیم جلد شماره ژانویه مجله پاپیولار الکترونیکس را نشان داد. کامپیوتر جدیدی به نام آلتِیر 8800 را نشان می داد که بر یک چیپ قوی مبتنی بود. پاول به من نگاه کرد و گفت: این بدون ما اتفاق می افتد! آن لحظه پایان حرفه من در داشگاه بود و شروع مایکروسافت، کمپانی جدیدمان. این به خاطر پل اتفاق افتاد.

گیتس معتقد است که پل ذهن باز و استعداد ویژه ای برای توضیح دادن موضوعات پیچیده به زبانی ساده داشت: «از آن جایی که من به اندازه کافی خوش شانس بودم که از دوران جوانی او را بشناسم، پیش از اینکه بقیه دنیا به این موضوع پی ببرند، متوجه آن شدم». گیتس معتقد است:

«آلن لیافت زندگی طولاتی تری داشت. من فوق العاده دلم برای او تنگ می شود».

تازه ترین ها
کاهش
1404/07/13 - 09:33- آمریکا

کاهش آموزش اجباری سایبری در ارتش آمریکا

وزارت جنگ ایالات متحده تصمیم گرفته است میزان آموزش‌های اجباری امنیت سایبری برای نیروهای نظامی را کاهش دهد تا تمرکز بیشتری بر مأموریت‌های اصلی و سامانه‌های خودکار دفاعی داشته باشد.

کمبود
1404/07/13 - 09:24- آسیا

کمبود نیروی انسانی در نهاد امنیت سایبری کره جنوبی

یکی از نمایندگان پارلمان کره جنوبی اعلام کرد که نهاد نظارت بر امنیت سایبری این کشور با کمبود نیروی انسانی مواجه است، در حالی که تعداد تهدیدهای سایبری گزارش‌شده از سوی شرکت‌های داخلی به‌سرعت در حال افزایش است.

هشدار
1404/07/13 - 09:00- آمریکا

هشدار آژانس امنیت ملی آمریکا درباره پاپ‌آپ‌های جعلی

آژانس امنیت ملی آمریکا هشدار داده است که کاربران آیفون و اندروید باید در صورت مشاهده هرگونه پاپ‌آپ یا پیام غیرمنتظره روی صفحه‌نمایش، فوراً از تعامل با آن خودداری کنند، زیرا ممکن است قربانی حمله سایبری موسوم به کلیک فیکس شوند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.