about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

یکی از نمایندگان پارلمان کره جنوبی اعلام کرد که نهاد نظارت بر امنیت سایبری این کشور با کمبود نیروی انسانی مواجه است، در حالی که تعداد تهدیدهای سایبری گزارش‌شده از سوی شرکت‌های داخلی به‌سرعت در حال افزایش است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، به گفته «کیم جانگ-کیوم»، عضو حزب مخالف «قدرت مردم»، بر اساس داده‌های ارائه‌شده از سوی آژانس اینترنت و امنیت کره (KISA)، این نهاد در سال ۲۰۲۴ در مجموع ۱٬۸۸۷ مورد نقض امنیتی از شرکت‌های کره‌ای دریافت کرده است که نسبت به سال قبل ۴۷ درصد افزایش نشان می‌دهد.

طبق آمار، در فاصله ژانویه تا اوت ۲۰۲۵ نیز ۱٬۵۰۱ مورد جدید از حملات سایبری گزارش شده است.

با وجود افزایش چشمگیر حملات، تعداد کارکنان پاسخ‌گو به این رخدادها تنها ۱۳۲ نفر است؛ رقمی که از سال ۲۰۲۲ تاکنون فقط ۹ نفر افزایش یافته است.

در همین بازه، بودجه اختصاص‌یافته برای سامانه‌های مقابله با هک و ویروس در کره جنوبی ۲۲ درصد رشد کرده و به ۷۳.۶ میلیارد وون (معادل ۵۲.۴ میلیون دلار) رسیده است.

کیم در پایان تأکید کرد:

اینکه تعداد کارشناسان آژانس اینترنت و امنیت کره طی چند سال اخیر تنها به‌صورت تک‌رقمی افزایش یافته، نشان می‌دهد که کشور در برابر تهدیدهای سایبری آمادگی کافی ندارد.

 

منبع:

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.