about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت مایکروسافت با شناسایی ۱۲۱ آسیب‌پذیری در محصولات مختلف خود، مجموعه‌ای از اصلاحات امنیتی را برای ترمیم آنها منتشر کرده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از مرکز مدیریت راهبردی افتا، مجموعه‌ اصلاحیه‌های ماه آوریل، انواع مختلفی از آسیب‌پذیری‌ها از جمله اجرای از راه دور کد، افزایش سطح دسترسی، افشای اطلاعات، منع سرویس، دور زدن سازوکارهای امنیتی و جعل را ترمیم می‌کنند.

اجرای از راه دور کد و افزایش سطح دسترسی به ترتیب با ۴۹ و ۳۱ مورد، بیشترین سهم از انواع آسیب‌پذیری‌ها را در محصولات مایکروسافت به خود اختصاص داده‌اند.

یازده مورد از آسیب‌پذیری‌های وصله‌شده نیز «بحرانی» گزارش شده‌اند. شدت سایر آسیب‌پذیری‌ها (۱۱۰ مورد) هم «زیاد» اعلام شده است.

در درجه‌بندی شرکت مایکروسافت، نقاط ضعفی که سوءاستفاده از آنها بدون نیاز به دخالت و اقدام کاربر باشد، «بحرانی» تلقی شده و اصلاحیه‌هایی که این نوع نقاط ضعف را ترمیم می‌کنند، بالاترین درجه حساسیت یا «بحرانی» را دریافت می‌کنند.

نقاط ضعفی که سوءاستفاده موفق از آنها نیازمند فریب کاربر به انجام کاری باشد یا نیازمند دسترسی فیزیکی به دستگاه هدف باشد، توسط اصلاحیه‌هایی با درجه حساسیت «زیاد» برطرف و ترمیم می‌شوند.

نکته قابل توجه این که مهاجمان و گردانندگان باج‌افزار RansomEXX از یکی از آسیب‌پذیری‌های ترمیم‌شده شرکت مایکروسافت با شناسه CVE-۲۰۲۵-۲۹۸۲۴، از مدتی پیش، در حال سوء استفاده هستند؛ این آسیب‌پذیری، مهاجم را قادر می‌سازد تا دسترسی خود را تا سطح SYSTEM بر روی ماشین قربانی ارتقا دهد.

خبر فنی و تخصصی این آسیب‌پذیری‌ها، فهرست آنان و اطلاعات بیشتری از سوءاستفاده مهاجمان از آسیب پذیری «روز-صفر» در پایگاه اینترنتی مرکز مدیریت راهبردی افتا به آدرس: https://afta.gov.ir/fa-IR/Portal/۴۹۲۷/news/view/۱۴۶۰۸/۲۲۰۷/Staging/ منتشر شده است.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
حمله
1404/02/08 - 08:39- جنگ سایبری

حمله سایبری گسترده به زیرساخت‌های کشور ناکام ماند

مدیر شرکت ارتباطات زیرساخت از شناسایی حملات سایبری گسترده به زیرساخت‌های کشور در روز گذشته خبر داد.

هوش
1404/02/08 - 08:36- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی واتس اپ منفور شد

قابلیت جدید واتس اپ که یک چت بات هوش مصنوعی است، کاربران را عصبانی کرد.

مدیر
1404/02/07 - 15:55- هوش مصنوعي

مدیر آنتروپیک می‌گوید کارمندان هوش مصنوعی سال آینده از راه می‌رسند

امنیت این ایجنت‌های هوش مصنوعی از مهم‌ترین حوزه‌هایی است که شرکت‌های هوش مصنوعی باید در آن سرمایه‌گذاری کنند.