about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

ایلان ماسک با ایده‌ای جنجالی بازگشته و هوش مصنوعی را به یک دین کیهانی برای تضمین بقای بشریت تشبیه کرده است. اما این دیدگاه عجیب چه معنایی برای آینده دارد؟

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ ایلان ماسک در جدیدترین اظهارنظر فلسفی و جنجالی خود سرنوشت هوش مصنوعی را با بقای بشریت گره زده و معتقد است هدف نهایی آن باید تبدیل شدن به یک نیروی پیشران برای گسترش آگاهی در سراسر کیهان باشد. او این دیدگاه را فراتر از بحث‌های معمول درباره سود و کارایی هوش مصنوعی برده و آینده آن را به افزایش جمعیت و ساخت موشک برای سفر به سیارات دیگر پیوند می‌زند.

به گفته مدیرعامل تسلا و بنیان‌گذار اسپیس ایکس، هوش مصنوعی موفق در نهایت سیستمی خواهد بود که بتواند تناژ انتقال‌دهنده‌های عصبی را به حداکثر برساند. این عبارت استعاری به معنای بیشینه کردن مجموع تفکر آگاهانه و معنادار در جهان است. از نظر ماسک بقای یک هوش مصنوعی پیشرفته به توانایی آن در پرورش و گسترش خودآگاهی بستگی دارد. در غیر این صورت منابع لازم برای ادامه حیات خود را از دست خواهد داد.

هوش مصنوعی و دین کیهانی از نگاه ایلان ماسک

دیدگاه ماسک به همین جا ختم نمی‌شود. او معتقد است آزمون واقعی یک هوش مصنوعی توانایی آن در تفکر بلندمدت است. اگر یک هوش مصنوعی برای چنین بهینه‌سازی عمیقی طراحی شود به طور طبیعی به مسائلی مانند افزایش نرخ زاد و ولد و گسترش نسل بشر به سوی ستارگان اهمیت خواهد داد. این همان ایده‌ای است که ماسک سال‌هاست با شرکت اسپیس ایکس دنبال می‌کند.

او این اهداف را دیگر صرفا آرزوهای انسانی نمی‌داند بلکه آن‌ها را نتیجه منطقی یک هوش مصنوعی می‌داند که هدف نهایی و کیهانی خود را درک کرده است. در این سناریو هوش مصنوعی به یک دین کیهانی تبدیل می‌شود که وظیفه‌اش تضمین بقا و تکثیر موجودات آگاه در سراسر جهان است. هر هوش مصنوعی که در این مسیر شکست بخورد نمی‌تواند هزینه‌های محاسباتی عظیم خود را توجیه کند و به سرعت منسوخ خواهد شد.

چرا شرکت‌های خصوصی برای این هدف مناسب‌تر هستند؟

ماسک در انتقادی آشنا به ساختارهای شرکتی محیط ایده‌آل برای پرورش چنین هوش مصنوعی را شرکت‌های خصوصی می‌داند. او می‌گوید شرکت‌های سهامی عام به دلیل فشار بی‌امان وال استریت برای سودهای فصلی نمی‌توانند روی اهداف بلندمدت تمرکز کنند. این شرکت‌ها برای راضی نگه داشتن سهام‌داران مجبورند پروژه‌های متحول‌کننده اما دیربازده را کنار بگذارند.

این اظهارات کنایه‌ای مستقیم به رقبایی مانند OpenAI با حمایت مایکروسافت و دیپ‌مایند تحت مالکیت گوگل است. در مقابل یک شرکت خصوصی مانند xAI بدون فشار بازارهای سهام آزادی عمل بیشتری برای سرمایه‌گذاری روی تحقیقات نسلی و همسو با فلسفه دین کیهانی دارد. حال باید دید معماران هوش مصنوعی به ندای جاه‌طلبانه ماسک توجه خواهند کرد یا فشارهای امروزی نگاه آن‌ها را به زمین محدود نگه می‌دارد.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
زندانی
1404/04/28 - 09:24- جرم سایبری

زندانی شدن افسر سابق آژانس ملی جرم بریتانیا

یک افسر سابق آژانس ملی جرم بریتانیا پس از آنکه مشخص شد بیت‌کوین‌های یک قاچاقچی مواد مخدر در دارک‌نت را دزدیده، به زندان محکوم شد.

راه‌اندازی
1404/04/28 - 09:15- اروپا

راه‌اندازی دوره کارشناسی‌ارشد آموزش دور زدن تحریم‌ها در روسیه

یکی از برترین دانشگاه‌های مسکو یک برنامه کارشناسی‌ارشد جدید راه‌اندازی کرده که هدف آن آموزش دانشجویان برای مقابله با تحریم‌های غربی علیه روسیه پس از تهاجم این کشور به اوکراین است.

متهم
1404/04/28 - 09:09- جرم سایبری

متهم شدن هکرهای چینی به حمله علیه زیرساخت‌های مهم سنگاپور

سنگاپور گروه هکری تحت حمایت دولت چین موسوم به «UNC3886» را به حمله علیه شبکه‌های زیرساخت‌های حیاتی متهم کرد.