about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

400 دانشجوی امنیت سایبری در رقابت

کشور رواندا طی تازه ترین گام خود برای تقویت امنیت سایبری این کشور، اقدام به برگزاری کارگاه امنیت سایبری در پایتخت خود کرده است.

کشور رواندا طی تازه ترین گام خود برای تقویت امنیت سایبری این کشور، اقدام به برگزاری کارگاه امنیت سایبری در پایتخت خود کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ نهادهای متولی تقویت امنیت سایبری کشور رواندا، به عنوان بخشی از برنامه ملی توسعه امنیت سایبری این کشور، اخیرا اقدام به برگزاری یک کارگاه مهارتی موسوم به سایبر استارز (CyberStars) کرده است. حدود 400 نفر از دانشجویان امنیت سایبری این کشور، در کارگاه یاد شده شرکت کرده و در حوزه های مختلف به رقابت پرداختند.

از جمله نهادهای مسئول برگزاری این کارگاه آموزشی، می توان به وزارت اطلاعات، فن اوری و ارتباطات (MITEC)، اداره جامعه اطلاعاتی رواندا (RISA)، و شرکت امنیت سایبری انگلیسی سایلنسک (Silensec)، اشاره کرد.

بر اساس بیانیه برگزار کنندگان کارگاه آموزشی یاد شده، این رقابت، با هدف توسعه توانمندی دانشجویان رشته فناوری ارتباطات و اطلاعات در حوزه های حملات هکری و نظارت بر نفوذ و امنیت، برگزار می شود. بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، این متخصصان جوان، در آینده از سوی بخش غیر خصوصی رواندا به خدمت گرفته شده و  دولت این کشور را در تقویت امنیت سایبری، یاری خواهند کرد.

به گفته مسئولان ارشد رواندا، هدف از برگزاری این کارگاه که در شهر کیگالی (Kigali)، پایتخت این کشور، برگزار شده است، ارتقای مهارت ملی در عملیات امنیت سایبری و افزایش ظرفیت انسانی در این زمینه است.
 

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.