about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

چین گزارش رسانه‌های آمریکایی مبنی بر درخواست رئیس‌جمهور کشورش از روسیه برای عدم حمله به اوکراین به علت بازی‌های المپیک را رد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سفارت چین در روسیه اعلام کرد که گزارش رسانه‌های آمریکایی در مورد درخواست ادعایی شی جین پینگ، رئیس‌جمهور چین از ولادیمیر پوتین در مورد اوکراین، جعلی و تحریک‌آمیز است.

این تکذیبیه پس‌ازآن منتشر شد که یک رسانه آمریکایی مدعی شده بود شی جین پینگ از پوتین خواسته که در جریان بازی‌های المپیک به اوکراین حمله نکند.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت:

این گزارش نه‌تنها جعلی است، بلکه یک عملیات اطلاعاتی ویژه سرویس‌های مربوطه آمریکایی است.

سفارت چین در مسکو در بیانیه‌ای که به دست خبرگزاری روسی اسپوتنیک رسیده است، گفت:

گزارش نشریه بلومبرگ که گفته رئیس‌جمهور چین ظاهراً از رئیس‌جمهور روسیه خواسته در جریان بازی‌های المپیک به اوکراین حمله نکند تا تعطیلات را خراب نکند، ساختگی و تحریک‌آمیز است.

سفارت چین همچنین تأکید کرد که چین از راه‌حل دیپلماتیک مناقشه اوکراین در راستای توافقات مینسک (Minsk) حمایت می‌کند.

این جنجال در بحبوحه بحران مرزی اوکراین که تنش‌ها را در اروپا تشدید کرده است، مطرح می‌شود.

چندین کشور غربی به رهبری ایالات‌متحده روسیه را به جمع‌آوری نیروهای نظامی در نزدیکی مرز اوکراین به اتهام آمادگی برای تهاجم متهم کرده‌اند.

مسکو نیز می‌گوید قصد ندارد به اوکراین حمله کند و درعین‌حال تأکید می‌کند که حق دارد نیروهایش را در داخل خاک خود جابجا کند.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.