about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

عربستان سعودی مبلغ ۵۰ هزار ریال برای افشاگران جرایم سایبری و گزارش تخلفات سایبری جایزه تعیین کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ عربستان سعودی اعلام کرد برای افرادی که تخلفات امنیت سایبری را گزارش می‌دهند، تا سقف ۵۰ هزار ریال پاداش تعیین می‌کند، چرا که این کشور در تلاش است تا مشارکت عمومی در حفاظت از زیرساخت‌های دیجیتال خود را تقویت کند.

سازمان ملی امنیت سایبری (NCA) عربستان عنوان کرد که افشاگران می‌توانند در صورت اثبات گزارش و منجر شدن به صدور حکم نهایی، تا سقف ۵۰ هزار ریال سعودی یا یک درصد از جریمه دریافتی، هر کدام که کمتر باشد، دریافت کنند.

این سازمان کمیته‌ای متشکل از 3 سازمان را برای بررسی موارد گزارش شده، تعیین واجد شرایط بودن و تعیین میزان غرامت مطابق با مقررات تشکیل داده است. سازمان ملی امنیت سایبری اعلام کرد که این پاداش‌ها شامل تخلفاتی مانند انجام فعالیت‌های امنیت سایبری بدون مجوز یا نقض شرایط صدور مجوز، عدم رعایت سیاست‌ها و استانداردهای ملی امنیت سایبری و عدم ارائه یا جعل اطلاعات درخواستی این سازمان خواهد شد.

تجارت ابزارها یا خدمات امنیت سایبری که الزامات رسمی را برآورده نمی‌کنند یا مجوز لازم را دریافت نکرده‌اند نیز تحت این طرح قرار می‌گیرد. به گفته سازمان ملی امنیت سایبری عربستان، افرادی که مانع انجام وظایف بازرسان شوند یا از آنها جلوگیری کنند نیز تخلف محسوب می‌شوند و آنها را مشمول همان اقدامات اجرایی و گزارش احتمالی افشاگران قرار می‌دهند.

طبق پیش‌نویس آیین‌نامه منتشر شده در پلتفرم مشاوره این مرجع، پاداش تنها پس از تأیید تخلف، چه با حکم دادگاه و چه با انقضای دوره تجدیدنظر، اعطا خواهد شد. گزارش افشاگر باید در اثبات تخلف قاطع بوده باشد.

با این حال، همه افشاگران واجد شرایط دریافت غرامت نخواهند بود. این مرجع تصریح کرد که کارمندانش، همسران، خانواده همسر و بستگان نزدیک آنها واجد شرایط نیستند. همچنین کارمندان دولتی را در صورتی که گزارش چنین تخلفاتی تحت وظایف رسمی آنها باشد و مواردی که قبلاً گزارش شده یا پاداش داده شده‌اند، مستثنی می‌کند. افشاگران همچنین باید متعهد شوند که هیچ اطلاعاتی مربوط به گزارش را فاش نکنند.

این ابتکار عمل، تأکید فزاینده عربستان بر پاسخگویی در فضای سایبری را نشان می‌دهد و به عنوان بخشی از تلاش گسترده‌تر برای قرار دادن ریاض به عنوان یک رهبر منطقه‌ای در امنیت سایبری و حکومت دیجیتال تلقی می‌شود.
س

منبع:

تازه ترین ها
جعل
1404/10/10 - 16:58- آمریکا

جعل سایت‌های دولتی در ایالت هاوایی

ایالت هاوایی به ساکنان در مورد فیشینگ با استفاده از سایت‌های جعلی دولتی هشدار داد.

تهدید
1404/10/10 - 16:25- هوش مصنوعي

تهدید امنیت سایبری توسط بدافزارهای هوش مصنوعی

بدافزارهای هوش مصنوعی به‌عنوان یک تهدید بزرگ در حوزه امنیت سایبری ظهور کرده است.

هشدار
1404/10/10 - 16:06- آفریقا

هشدار نهاد تنظیم‌گر نیجریه درباره افزایش کلاهبرداری‌های سایبری

کمیسیون ارتباطات نیجریه با هشدار نسبت به گسترش تهدیدهای سایبری، از انتشار راهنمای جامع امنیت دیجیتال برای ارتقای ایمنی کاربران اینترنت خبر داد.