about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

تعدادی از دانشمندان فعال در زمینه‌ی هوش مصنوعی و روباتیک به تازگی نامه‌ای سرگشاده را برای ممنوعیت روبات‌های قاتل به سازمان ملل متحد ارسال کرده‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ تعدادی از متخصصین صنعت روباتیک و هوش مصنوعی در سراسر جهان با ارسال نامه‌ای سرگشاده به سازمان ملل متحد خواهان ممنوعیت توسعه و استفاده از روبات‌های قاتل شدند.
ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا و اپن. اِی.آی (Open AI) و مصطفی سلیمان (Mustafa Suleyman) از الفبت (شرکت مادر گوگل)، به تازگی گروهی 116 نفری از متخصصان هوش مصنوعی از 26 کشور دنیا را رهبری کرده و خواهان ممنوعیت سلاح‌های خودمختار شده‌اند. این افراد در اجلاس بین‌المللی مشترک هوش مصنوعی (IJCAI) نامه‌ای سرگشاده را به سازمان ملل متحد ارسال کرده و هشدار داده‌اند مسابقه تسلیحاتی ایجاد شده در زمینه‌ی ساخت روبات‌های قاتل باید هر چه سریع‌تر متوقف شود.
متخصصان توضیح داده‌اند که مسابقه‌ی یاد شده بعد از باروت و سلاح هسته‌ای، «انقلاب سوم جنگ‌افزارها» را به وجود می‌آورد.

 

Paragraphs
انقلاب-سوم-جنگ‌افزارها-روبات-سلاح-خودمختار
انقلاب-سوم-جنگ‌افزارها-روبات-سلاح-خودمختار

در بخشی از نامه‌ی مذکور آمده است: «اگر سلاح‌های خودمختار ساخته بشوند، درگیری‌ها در مقیاسی بسیار بزرگ‌تر و زمان‌بندی سریع‌تری نسبت به درک انسان‌ها رخ خواهد داد. به علاوه تروریست‌ها و ظالمان از این سلاح‌ها برای حمله به مردم بی‌گناه استفاده می‌کنند. همچنین سلاح‌های هک شده از خود رفتارهای نامطلوب نشان می‌دهند.»
پژوهشگران امیدوارند سازمان ملل متحد روبات‌هایی خودمختاری که فاقد اپراتور انسانی هستند ممنوع بکنند.
متخصصان در گذشته هشدار داده بودند علم هوش مصنوعی به میزانی پیشرفت کرده است که به کار بردن سلاح‌های خودمختار در ارتش کشورها در کمتر از 10 سال آینده امکان‌پذیر خواهد بود. آن‌ها معتقدند در حالی که هوش مصنوعی میدان مبارزه را برای ارتش به محلی امن‌تر تبدیل می‌کنند، سلاح‌های خودکار تهاجمی، باعث از دست رفتن زندگی انسان‌های بیشتری می‌شود.
توبی ویلش (Toby Walsh)، دانشمند هوش مصنوعی دانشگاه نیو ساوت ولز سیدنی (University of New South Wales) گفت:

تقریباً همه‌ی فناوری‌ها دارای جنبه‌ها و موارد استفاده‌ی خوب و بد هستند و هوش مصنوعی نیز چنین است. این فناوری می‌تواند باعث بهبود سطح زندگی، شرایط مالی و کاهش اختلاف طبقاتی بشود؛ اما قابلیت ایجاد سلاح‌های خودمختار را نیز برای نبردهای صنعتی به وجود می‌آورند. ما باید امروز در مورد آینده‌ی خود تصمیم‌گیری کنیم.

انقلاب-سوم-جنگ‌افزارها-روبات-سلاح-خودمختار
انقلاب-سوم-جنگ‌افزارها-روبات-سلاح-خودمختار

ایلان ماسک یکی از اصلی‌ترین افرادی که نامه‌ی یاد شده را امضا کرده است، در گذشته بارها نسبت به تهدیدات هوش مصنوعی و خطر انقراض انسان‌ها هشدار داده و خواهان تنظیم مقرراتی در این زمینه بود. وی مدتی قبل نیز هوش مصنوعی را تهدید بزرگ‌تری نسبت به کره‌ی شمالی –که سلاح‌های هسته‌ای دارد- معرفی کرد.
رایان گریپی (Ryan Gariepy)، مؤسس شرکت کلیرپث روباتیکز (Clearpath Robotics) گفت:

برخلاف بسیاری از اعتراضان صورت گرفته نسبت به هوش مصنوعی که در محدوده‌ی داستان‌های علمی-تخیلی باقی‌مانده‌اند، سلاح‌های خودمختار در حال توسعه بوده و پتانسیلی بسیار واقعی برای آسیب رساندن به مردم بی‌گناه و بی‌ثباتی جهانی هستند.

این اولین بار نیست که در اجلاس یاد شده در مورد استفاده از سلاح‌های خودمختار صحبت می‌شود. در نشست 2 سال گذشته نیز هزاران کارشناسان هوش مصنوعی و روباتیک مانند ایلان ماسک و استیون هاوکینگ در خواست نامه‌ی سرگشاده‌ی مشابهی را ارائه کردند. در بخشی از این نامه نیز ذکرشده بود «سلاح‌های خودمختار تبدیل به کلاشنیکف‌های فردا خواهند شد.»

انقلاب-سوم-جنگ‌افزارها-روبات-سلاح-خودمختار
انقلاب-سوم-جنگ‌افزارها-روبات-سلاح-خودمختار

دولت انگلیس در سال 2015 چنین ممنوعیتی را برای سلاح‌های خودکار کشنده وضع کرد و دفتر امور خارجه اعلام کرد که «قانون حقوق بشر جهانی»، مقررات کافی در این زمینه وضع کرده است و ادعا کرد که روبات‌های قاتل را توسعه نمی‌دهد و تمام سلاح‌های خودمختار تحت نظارت و کنترل مستقیم نیروی‌های مسلح آن‌ها قرار دارند.
سلاح‌های خودمختار هم‌اکنون نیز در حال استفاده هستند به عنوان مثال می‌توان به «Samsung’s SGR-A1» اشاره کرد که قابلیت حمل سلاح و شلیک را دارد و در امتداد مرز کره‌ی جنوبی در منطقه‌ی غیرنظامی به کار گرفته شده است. همچنین انگلیس دارای پهپادهای کاملاً خودمختاری است که توانایی حمل مهمات هوا به هوا و هوا به زمین را دارد. این سلاح اولین بار در سال 2013 آزمایش شد و تا سال 2030 در نیروی هوایی سلطنتی به کار گرفته خواهد شد.
روسیه و آمریکا نیز در حال ساخت تانک‌هایی هستند که از راه دور کنترل شده یا کاملاً خودکار عمل می‌کنند.
سازمان ملل متحد هم‌اکنون گروهی 123 نفری از کارشناسان را برای بررسی سلاح‌های خودمختار ایجاد کرده است تا پیش از انقلاب سوم به بررسی آن‌ها بپردازد.

انقلاب-سوم-جنگ‌افزارها-روبات-سلاح-خودمختار
انقلاب-سوم-جنگ‌افزارها-روبات-سلاح-خودمختار
تازه ترین ها
مشارکت
1404/04/10 - 18:31- آسیا

مشارکت پاکستان و عربستان در زمینه هوش مصنوعی و نیمه‌هادی‌ها

پاکستان و عربستان سعودی روابط خود را در بخش‌های هوش مصنوعی و نیمه‌هادی‌ها گسترش دادند.

تسهیل
1404/04/10 - 17:51- آسیا

تسهیل ورود امارات به پیمان اقتصاد دیجیتال

کمیته مشترک توافق‌نامه مشارکت اقتصاد دیجیتال ورود امارات به پیمان اقتصاد دیجیتال را تسهیل کرد.

دستورالعمل
1404/04/10 - 17:30- آسیا

دستورالعمل جدید چین درمورد امنیت انتقال داده‌های فرامرزی

چین دستورالعمل به‌روز شده‌ای در مورد درخواست ارزیابی امنیتی انتقال داده‌های فرامرزی منتشر کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.