about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

همکاری دفاعی لندن و نیویورک در حوزه سایبری

شهرهای لندن و نیویورک، همکاری دفاع سایبری خود را در چارچوب اتحاد جهانی سایبری، آغاز کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اداره توسعه سریع امنیت سایبری لندن (LORCA)، یکی از طرح‌های دولتی بریتانیا برای ارتقای سطح امنیت سایبری این کشور، در راستای فعالیت در اتحاد جهانی سایبری (GCA)، همکاری دفاعی خود را با شهر نیویورک و سازمان توسعه اقتصادی این شهر، آغاز کرد.

هدف از این همکاری دفاعی که در حوزه سایبری ادامه خواهد یافت، کمک به شرکت‌های امنیت سایبری برای توسعه در مقیاس جهانی، اعلام شده است.

اتحاد جهانی سایبری، یک سازمان غیرانتفاعی بین‌المللی که با استفاده از طیف وسیعی از شرکای اختصاصی، به فعالیت در راستای کاهش تهدیدات سایبری در سراسر جهان می‌پردازد.

این نهاد بین‌المللی، با بخش فناوری دفتر شهردار نیویورک و سازمان توسعه اقتصادی این شهر، در راستای توسعه راهکارهای امنیتی بهتر برای شرکت‌های کوچک و متوسط (SME) و اطمینان از اقناع سرمایه‌گذاران بریتانیا، همکاری می‌کند.

این مشارکت، همرسانی منابع و دانش، حل مسائل امنیت سایبری جهانی و تعمیق روابط نوآوران سایبری فعال در نیویورک و بریتانیا را سبب می‌شود.
 

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.