about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این نهاد حامی کسب‌وکارها به نهادهای نظارتی در چندین ایالت اطلاع داد که در فوریه هدف یک حمله سایبری قرار گرفته است.

بر اساس تحقیقات تکمیل‌شده در تاریخ ۴ اوت، اطلاعات ۴۷,۳۲۹ نفر درز کرده که شامل ترکیبی از داده‌ها مانند نام، شماره تأمین اجتماعی، شماره شناسایی ایالتی، شماره حساب و شماره مسیردهی بانکی، شماره کارت‌های پرداخت، رمز و تاریخ انقضا کارت، شماره شناسایی مالیاتی و اطلاعات امضای الکترونیک بوده است.

علاوه بر این، اطلاعات پزشکی مهم برخی افراد نیز فاش شده است؛ از جمله داده‌هایی درباره تشخیص‌ها، نسخه‌ها، درمان‌ها، اقدامات پزشکی و بیمه درمانی.

شورای بازرگانی ایالت نیویورک با بیش از ۳ هزار سازمان در سراسر ایالت همکاری دارد که شامل شرکت‌های بزرگی مانند آی بی ام (IBM) و کوداک (Kodak) و نیز کسب‌وکارهای کوچک می‌شود؛ اعضای این شورا در مجموع بیش از ۱.۲ میلیون نفر را در استخدام دارند.

این نهاد می‌گوید که در مجلس ایالتی برای منافع کسب‌وکارها لابی می‌کند و توسعه اقتصادی را ترویج می‌دهد.

بسیاری از اعضا نیز از برنامه بیمه گروهی ارائه‌شده توسط این شورا استفاده می‌کنند.

 

منبع:

تازه ترین ها
اطلاعات
1404/07/18 - 08:22- سایرفناوری ها

اطلاعات در فضای ابری باید به‌صورت رمزنگاری‌شده، ذخیره شوند

استفاده از الگوریتم‌هایی چون AES-256، مدیریت مستقل کلیدها و مدل‌هایی چون «اعتماد صفر» نه‌تنها داده‌ها را ایمن می‌کند، بلکه انطباق با قوانین سخت‌گیرانه‌ای مانند GDPR را نیز تضمین می‌سازد.

انقلاب
1404/07/18 - 08:19- هوش مصنوعي

انقلاب پنهان هوش مصنوعی/ عامل‌های هوش مصنوعی چطور زندگی ما را دگرگون خواهند کرد؟

در سال ۲۰۲۵ مطالب زیادی درباره عامل‌های هوش مصنوعی (AI Agents) نوشته شد و حالا به نظر می‌رسد که استفاده از این فناوری نوظهور در زندگی روزمره به شکل گسترده‌تری آغاز شود.

حملات
1404/07/18 - 08:17- جنگ سایبری

حملات سایبری پایان ندارد؛ ضرورت حکمرانی قانونمند دیجیتال

رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: در صورت نبود قوانین مشخص، پلتفرم‌ها می‌توانند به ابزاری علیه مردم، وحدت ملی و ارزش‌های فرهنگی کشور‌ها تبدیل شوند.