about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

مشاهید حسین (Mushahid Hussain)، رئیس کمیته دفاعی سنای پاکستان، گفت: "ازآنجایی‌که جنگ‌های سایبری یک تهدید امنیتی به‌حساب می‌آیند، وجود یک راهبرد برای مقابله با آن‌ها در پاکستان امری ضروری است." وی روز سه‌شنبه (17 فوریه) در یکی از دانشگاه ملی علوم و فناوری "ناست" (NUST: National University of Science & Technology) درباره‌ی یک کتاب امنیت سایبری سخنرانی کرد. نویسنده این کتاب دکتر توقرال یامین (Dr Tughral Yamin) و موضوع آن امنیت سایبر است.
مشاهید ضمن ارج نهادن به این کتاب و همچنین اشاره به تلاش کمی که در حوزه امنیت سایبر پاکستان صورت گرفته است، بر نقش کمیته دفاعی سنای این کشور تأکید نمود. وی نقش این کمیته را شناخت جنگ‌های سایبری سال 2012 به عنوان یک تهدید، سازمان‌دهی گروه ضربت امنیت سایبر، افزایش آگاهی خبرنگاران مطبوعات از طریق رسانه‌ها، ایجاد قوانین و ارائه طرحی مناسب برای برگزیدن یک راهبرد امنیت سایبری در پاکستان می‌داند.   
مشاهید به جوانب مهم این راهبرد در زمینه امنیت سایبر پاکستان اشاره کرد. وی نیاز به قانون، ایجاد یک گروه رسیدگی به حوادث امنیت رایانه‌ای و فرماندهی مشترک خدمات دفاع سایبری را بسیار مهم شمرد. همچنین وی بر رعایت قوانین سایبری میان دو کشور پاکستان و هند در چارچوب تعیین شده توسط سازمان سارک (SAARC) تأکید نمود. هدف از رعایت این قوانین، جلوگیری از ایجاد جنگ‌های سایبری میان دو کشور و نفوذ به وب‌گاه‌های یکدیگر است. سارک یک سازمان سیاسی و اقتصادی متشکل از هشت کشور در جنوب آسیا است. کشورهای هند، پاکستان، بنگلادش، سریلانکا، نپال، مالدیو، بوتان و افغانستان از اعضای این سازمان هستند.

مشاهید افزود: "در حال حاضر کشور پاکستان، فاقد یک راهبرد جامع در زمینه امنیت سایبر است و تنها در صورتی که میان دولت، شرکت‌های خصوصی و دانشگاه‌های این کشور همکاری و مشارکت وجود داشته باشد، کارشناسان و متخصصان می‌توانند این راهبرد را ایجاد کنند."
وی در ادامه گفت: " ادوارد اسنودن، جاسوسی‌های سازمان امنیت ملی آمریکا (NSA) از کشورهای مختلف دنیا به خصوص پاکستان، ایران و چین را افشا نمود که این موضوع نشان از اهمیت کشور پاکستان دارد." ادوارد اسنودن پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی است.
مشاهید دانشگاه ناست را یکی از برترین و با کیفیت‌ترین دانشگاه‌های پاکستان نامید. از نظر او در این دانشگاه درخشان‌ترین و با استعدادترین افراد تحصیل می‌کنند که می‌توانند به راهبرد امنیت سایبر این کشور استحکام بخشند.
دکتر محمد اصغر (Muhammad Asghar)، مدیر دانشگاه ناست، کمیته دفاعی مجلس سنا را برای تلاش در زمینه امنیت سایبر پاکستان تحسین کرد. 

 

تازه ترین ها
هشدار
1404/04/23 - 22:00- آمریکا

هشدار کارشناسان درمورد حملات سایبری علیه برندهای بزرگ

کارشناسان امنیت سایبری نسبت به حملات فزاینده سایبری علیه برندهای بزرگ مانند کارتیه هشدار دادند.

کنترل‌های
1404/04/23 - 20:59- آسیا

کنترل‌های تجاری بر تراشه‌های هوش مصنوعی توسط مالزی

مالزی کنترل‌های تجاری بر تراشه‌های هوش مصنوعی با منشأ آمریکایی را اعمال می‌کند.

چت‌بات‌های
1404/04/23 - 20:29- هوش مصنوعي

چت‌بات‌های هوش مصنوعی، جایگزین دوست واقعی شدند

کودکان به‌جای دوستان واقعی به چت‌بات‌های هوش مصنوعی روی می‌آورند.