about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

نسل بعدی Google glass با پردازنده اینتل

دو شرکت گوگل و اینتل قصد دارند برای تولید نسل بعدی Google glass همکاری داشته باشند، در صورت اتفاق افتادن این موضوع، تقریبا می توان گفت مشکل اصلی عینک های هوشمند نسل قبل، یعنی پایین بودن سرعت پردازش آن ها از بین خواهد رفت و احتمالاً تحولی بزرگ در زمینه گجت های پوشیدنی رخ خواهد داد. شرکت اینتل در زمینه گوشی های هوشمند با حضور رقیب سر سخت خود یعنی ARM، تا به حال نتوانسته است حضور قدرتمندی داشته باشد اما سال گذشته بالاخره این شرکت توانست پردازنده ایی برای گوشی های هوشمند تولید کند که می تواند به شبکه های 4G LTE متصل شود.

این شرکت قصد دارد تا با طراحی پردازنده نسل جدید Google glass، بیمارستان ها، کارخانه ها و شرکت های دولتی را به استفاده از این عینک ترغیب کند تا تحولی در زمینه گجت های پوشیدنی نیز باشد. 

تازه ترین ها
تفاهم‌نامه
1404/07/22 - 12:26- آسیا

تفاهم‌نامه همکاری آذربایجان و ازبکستان در زمینه امنیت سایبری

آذربایجان و ازبکستان در جریان اجلاس امنیت سایبری 2025 تفاهم‌نامه همکاری در زمینه امنیت سایبری امضا کردند.

استراتژی
1404/07/22 - 12:05- هوش مصنوعي

استراتژی ملی ژاپن در زمینه هوش مصنوعی

ژاپن در استراتژی ملی جدید خود، فناوری هوش مصنوعی داخلی را در اولویت قرار خواهد.

سرمایه‌گذاری
1404/07/22 - 10:51- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری در مرکز داده هند توسط گوگل

گوگل اعلام کرد ۱۵ میلیارد دلار در ظرفیت مرکز داده هوش مصنوعی در هند سرمایه‌گذاری خواهد کرد.