about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

مسدود شدن مرورگرهای اینترنتی در تاجیکستان

علاوه بر برخی پایگاه‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی در تاجیکستان، مرورگرهای گوگل و یاندکس نیز مسدود شدند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ علاوه بر برخی پایگاه‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی در تاجیکستان مرورگرهای گوگل و یاندکس نیز مسدود شدند.

برای اولین بار گوگل در تاجیکستان 2 هفته قبل مسدود شد و آن زمان خدمات مخابرات تاجیکستان در این خصوص اعلام کرد که علت مسدودیت گوگل دلایل فنی است.

در مورد مسدود شدن خدمات اخیر دفاتر مرتبط با گوگل از جمله «گوگل ترنسلیت»، «گوگل مارکت»، «گوگل وب استار»، خدمات مخابرات تاجیکستان تابه‌حال هیچ توضیح رسمی نداده است.

شرکت‌های تلفن همراه نیز معتقدند که مسدود شدن اینترنت به این شرکت‌ها مربوط نیست زیرا شبکه اینترنت از مرکز «سوئیچینگ» عبور می‌کند که توسط مخابرات کنترل می‌شود.

به گفته برخی کارشناسان علاوه بر مخابرات، برخی نهادهای انتظامی ازلحاظ فنی امکان مسدود کردن خدمات اینترنتی را دارند.
 

تازه ترین ها
حمله
1404/05/29 - 07:12- جرم سایبری

حمله هکرهای کره شمالی به سفارتخانه‌های سئول

هکرهای مرتبط با کره شمالی در یک کمپین جاسوسی جدید، سفارتخانه‌های سئول را هدف قرار دادند.

اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.