about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

لزوم حرکت به سمت هوشمندسازی آموزش

چه موافق باشیم و چه مخالف، آموزش دیجتیال و هوشمند در دنیا صعودی و پرشتاب است و پیش‌بینی‌ها از ایجاد بازار بزرگی برای این مدل آموزشی خبر می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، ضرورت شکل‌گیری زیست‌بوم فناوری و نوآوری در این عرصه را هم در روز‌های شیوع کرونا شاهد بودیم؛ روز‌های قرنطینه‌ای که مدارس در یک رکود نسبی بودند؛ اما با کمک فناوری‌های ارتباطات و اطلاعات توانستند دو سال تحصیلی را پشت سر بگذارند. هنوز چندان فاصله‌ای از آن روز‌ها نگرفته‌ایم که تغییرات اقلیمی و آلودگی‌های خطرناک در شهر‌های بزرگ و صنعتی دوباره کلاس‌های درسی و آموزش‌ها را به سمت مجازی شدن سوق دادند.
شاید تا یافتن راهی مطمئن برای کاهش آلودگی‌ها که این روز‌ها به دلیل نفوذ آلاینده‌هایی که خطرناک‌تر هم شده‌اند؛ چاره‌ای جز استفاده از فناوری و نوآوری برای ادامه حیات آموزش نباشد که یکی از ضروریات جامعه و نیاز‌های اولیه مردم است. راهی که به برقراری عدالت و تسهیل دسترسی‌های عمومی به آموزش منتهی می‌شود و به کمک مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی آمده است.
اما برای تحقق این هدف باید نگاهی به شیوه آموزشی توسعه یافته در دنیا و مسیر‌های طی شده آن‌ها هم بیندازیم. با یک نگاه اجمالی به این روند به این نتیجه می‌رسیم که دنیا برای ارتقای سطح آموزش‌ها و ایجاد یک عدالت نسبی در این زمینه از ۶ فناوری مطرح، شامل «واقعیت افزوده»، «کلان‌داده»، «رباتیک»، «واقعیت مجازی»، «هوش مصنوعی»، «بستر آنلاین و برنامه های کاربردی موبایلی» استفاده می‌کند.
فناوری‌هایی که هم به هوشمند شدن آموزش در دنیا منجر شده‌ و هم در مواقع نیاز به یاری بازیگران اصلی حوزه آموزش آمده‌ و عرضه کنندگان و دریافت کنندگان این آموزش‌ها را از مزایای خود بهره‌مند کرده‌اند.
هرچند که این مدل آموزشی به طور قطع کم و کاستی‌هایی دارد و هیچ‌گاه نمی‌تواند جای آموزش‌های حضوری و فیزیکی را بگیرد؛ اما با توجه به تغییرات اجتماعی، فرهنگی و بروز برخی اتفاقات پیش‌بینی نشده چاره‎‌ای نیست جز اینکه در این مسیر گام برداریم و مسلح و مطمئن به سمت آینده‌ای که بسیار متفاوت با سال‌های گذشته است و نیاز‌های جدیدی را به وجود خواهد آورد حرکت کنیم.
کارشناسان اعتقاد دارند که برخی چالش‌ها همچون « توزیع نامتوازن و ناعادلانه امکانات آموزشی در تمام نقاط و امکان توسعه آن با کمک ظرفیت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات»، «شخصی‌نبودن محتوای آموزشی متناسب با نیاز و نقاط قوت و ضعف افراد» و « بهبود نیافتن فرآیند‌های اجرایی نهاد‌های آموزشی» مهم‌ترین چالش‌هایی است که نظام آموزشی را با خود درگیر کرده است؛ به همین دلیل باید از فرصت‌هایی که در شرکت‌های دانش‌بنیان و نیروی انسانی متخصص کشور وجود دارد؛ استفاده کنیم و با حمایت از تجاری‌سازی آنها؛ در مسیر هوشمندسازی و ارتقای بهره‌وری آموزشی در کشور حرکت کنیم.

تازه ترین ها
اختلال
1404/06/16 - 23:15- آسیا

اختلال اینترنت در خاورمیانه و جنوب آسیا

کارشناسان مایکروسافت در بیانیه‌ای اعلام کردند که اینترنت در خاورمیانه و جنوب آسیا پس از قطع کابل دریای سرخ مختل شده است.

اعتراض
1404/06/16 - 22:49- اروپا

اعتراض سفارت روسیه در اسلو درخصوص شکایات هک محافظه‌کاران

سفارت روسیه در اسلو درمورد شکایات محافظه‌کاران و متهم شدن به هک اعتراض کرد.

راه‌اندازی
1404/06/16 - 10:13- سایرفناوری ها

راه‌اندازی گروه جدید ماهواره‌های سنجش از دور چین

چین گروه جدید ماهواره‌های سنجش از دور را از مرکز پرتاب ماهواره تای‌یوان پرتاب کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.