about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

شورای ورزش ابوظبی در ماه ژانویه سال آتی رویداد «دویدن و دوچرخه‌سواری سایبری» را برگزار خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ابوظبی در تاریخ ۱۷ و ۱۸ ژانویه ۲۰۲۶ میزبان رویداد اجتماعی «دویدن و دوچرخه‌سواری سایبری» خواهد بود که فعالیت‌های دویدن و دوچرخه‌سواری را در ابتکاری که سبک زندگی فعال و سالم را ترویج می‌کند و در عین حال آگاهی از فناوری و امنیت دیجیتال را افزایش می‌دهد، گرد هم می‌آورد.

این رویداد توسط شورای ورزش ابوظبی و با حمایت مالی شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی، به عنوان بخشی از تلاش‌های مداوم برای تشویق مشارکت اجتماعی، زندگی سالم و آگاهی دیجیتال، سازماندهی شده است.

این رویداد در یک دهکده رویداد اختصاصی با طیف وسیعی از فعالیت‌های اجتماعی و تجربیات تعاملی برگزار می‌شود که هدف آن جذب شرکت‌کنندگان در تمام سنین و ایجاد محیطی است که ورزش را با دانش فنی در یک محیط امن و پرانرژی ترکیب می‌کند.

شرکت‌کنندگان می‌توانند در تاریخ ۱۷ ژانویه 2026 در مسابقات دویدن در مسافت‌های مختلف، از جمله نیمه ماراتن، ۱۰ کیلومتر، ۵ کیلومتر و ۲.۵ کیلومتر شرکت کنند، در حالی که شرکت در دوچرخه‌سواری در تاریخ ۱۸ ژانویه به صورت بدون محدودیت زمانی ارائه می‌شود.

محمد الکویتی (Mohamed Al Kuwaiti)، رئیس شورای امنیت سایبری امارات، گفت که مسابقه‌ی «دویدن و دوچرخه‌سواری سایبری» نشان دهنده‌ی این باور است که یک خانواده‌ی آگاه با افراد سالم از نظر جسمی و روانی، اولین خط دفاعی در برابر چالش‌های دیجیتالیِ به سرعت در حال تحول را تشکیل می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد که شبکه‌های جنایی به طور فزاینده‌ای از فضای سایبری و پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی برای هدف قرار دادن جوانان و کودکان از طریق روش‌های فریبنده سوءاستفاده می‌کنند و بر نیاز به آگاهی جامع خانواده و جامعه تأکید دارند.

الکویتی افزود که این رویداد صرفاً یک فعالیت ورزشی نیست، بلکه یک پیام آگاهی‌بخشی گسترده‌تر است که بر اهمیت اتخاذ سبک زندگی سالم و انجام فعالیت‌های مثبت تأکید می‌کند، فعالیت‌هایی که نقش حیاتی در محافظت از افراد در برابر جرایم سایبری و طرح‌های قاچاق مواد مخدر آنلاین دارند.

رئیس شورای امنیت سایبری امارات بر ارتباط نزدیک بین سلامت جسمی و روانی و امنیت دیجیتال تأکید کرد و توضیح داد که فعالیت بدنی منظم تمرکز و آگاهی را افزایش می‌دهد و به ایجاد شخصیت‌های متعادلی کمک می‌کند که قادر به تمایز بین رفتارهای ایمن و شیوه‌های پرخطر دیجیتال هستند. او همچنین بر نقش حیاتی خانواده‌ها در ارتقای آگاهی دیجیتال از طریق نظارت و هدایت کودکان، تقویت گفتگوی آزاد و آموزش شیوه‌های امنیت سایبری به آنها تأکید کرد و گفت که این امر به توسعه نسلی آگاه به فناوری دیجیتال که با خیال راحت و مسئولانه از فناوری استفاده می‌کند، کمک می‌کند.

الکویتی در پایان سخنان خود مجدداً تأکید کرد که چنین ابتکاراتی نشان دهنده تعهد امارات متحده عربی به ایجاد جامعه‌ای سالم و ایمن از نظر دیجیتال است و از اعضای جامعه خواست تا به طور فعال در رویدادهایی که آگاهی را افزایش می‌دهند، پیشگیری را ترویج و ارزش‌های مسئولیت اجتماعی را تقویت می‌کنند، شرکت کنند.

عارف حمد العوانی (Aref Hamad Al Awani)، دبیرکل شورای ورزش ابوظبی، گفت که برگزاری این رویداد با دیدگاه شورا در مورد ترویج ورزش‌های اجتماعی همسو است.

العوانی اظهار داشت:

«هدف ما از طریق Cyber Run & Ride تشویق اعضای جامعه به اتخاذ یک سبک زندگی فعال و در عین حال ارائه یک تجربه ورزشی یکپارچه است که سرگرمی و آگاهی را با هم ترکیب می‌کند و در نهایت کیفیت زندگی در ابوظبی را افزایش می‌دهد. همکاری با شورای امنیت سایبری همزمان با اعلام سال ۲۰۲۶ به عنوان سال خانواده، حمایت از اهداف دستور کار ملی برای رشد و ثبات خانواده‌های اماراتی و تقویت آگاهی شهروندان و ساکنان از اهمیت انسجام خانواده به عنوان سنگ بنای یک جامعه قوی و مرفه است.»

دویدن و سواری سایبری براساس موفقیت رویداد افتتاحیه دویدن و سواری که در ۱۸ فوریه ۲۰۲۴ در امتداد کورنیش ابوظبی برگزار شد، بنا شده است. این رویداد هزاران شرکت کننده را به خود جذب و موقعیت این رویداد را به عنوان یک ابتکار عمل پیشرو در جامعه که از سلامت و ورزش حمایت می‌کند، تقویت کرد.
 

منبع:

تازه ترین ها
متهم
1404/10/07 - 11:53- جرم سایبری

متهم شدن هکرهای کره شمالی به سرقت 300 میلیون دلاری

کارشناسان ادعا کردند که هکرهای کره شمالی مبلغ ۳۰۰ میلیون دلار را در کلاهبرداری جعلی زوم به سرقت برده‌اند.

اجازه گوگل برای تغییر آدرس جیمیل

گوگل بالاخره اجازه داد افراد آدرس جیمیل خود را تغییر دهند یا یک نام مستعار جدید ایجاد کنند.

ادغام
1404/10/07 - 11:07- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در روبوتاکسی‌های وِیمو

وِیمو در حال آزمایش ادغام هوش مصنوعی جمینی در روبوتاکسی‌های خود است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.