about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

کارشناسان فناوری در انگلیس هشدار داده‌اند با توجه به ارائه مرورگر رمزگذاری شده اپل، مجرمان سایبری می‌توانند فعالیت‌های خود را در اینترنت مخفی کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از تلگراف، این هشدار در حالی اعلام شده که اپل ماه گذشته ویژگی «Private Ralay» را در جدیدترین آپدیت سیستم عاملiOS برای کاربران آیفون، آی پد و رایانه‌های رومیزی و لپ تاپ‌هایش فراهم کرده است.

این ویژگی ترافیک کاربر را در مرورگر زافاری رمزگذاری می‌کند و حتی خود اپل نیز نمی‌تواند داده‌های مرورگر کاربران را ببیند.

به طور معمول وقتی افراد در وب جستجو می‌کنند، مرورگرهای مورد استفاده شان آنها را به طور مستقیم به وب سایت مورد نظرشان هدایت می‌کند و سوابقی از فعالیت‌های کاربر نزد تهیه کننده اینترنت پهنای باند یا اپراتور موبایل باقی می‌ماند.

اما سرویس جدید اپل از فناوری مشابه وب تاریک استفاده می‌کند تا ترافیک افراد بین سرورها را طوری مخفی کند که هیچ ماهیتی نتواند آن را ببیند. وب تاریک بخش پنهان اینترنت است که مجرمان در آن فعالیت می‌کنند.

اپل برای نخستین بار در ماه ژوئن این ویژگی را اعلام کرد و گفت: قابلیت Private Relay برای حفاظت از حریم خصوصی فرد طراحی شده و تضمین می‌کند هنگام جستجو در مرورگر زافاری، هیچ ماهیتی، حتی اپل، نمی تواند وب سایت‌هایی که بازدید می‌کنید را ببیند.

اما به تازگی یکی از مدیران صنعت اینترنت انگلیس به تلگراف گفت: این تغییرات ممکن است توانایی تهیه کنندگان اینترنت برای ارائه شواهد در تحقیقات پلیس را محدود و در برخی موانع کاملاً مسدود کند. این امر به خصوص در حوزه ردیابی محتوای کودک آزاری یا تروریستی، بسیار نگران کننده است.

البته اپل این قابلیت را برای تمام کاربران ارائه نکرده و فقط برخی از آنها که هزینه‌ای برای استفاده از فضای ذخیره بیشتر در آی کلود می‌پردازند، قادر به استفاده از آن هستند. از سوی دیگر این شرکت تصمیم گرفته قابلیت را در برخی از کشورها مانند عربستان سعودی و بلاروس و چین ارائه نکند.

به گفته منابع صنعتی قابلیت حریم خصوصی جدید اپل بدان معنا است که شرکت‌های ارائه دهنده سرویس پهنای باند و موبایل برای کمک به تحقیقات پلیس جهت ردیابی مجرمان خطرناک مانند تروریست‌ها و کودک آزاران با چالش روبرو می‌شوند.

از سوی دیگر پلیس انگلیس نیز هشدار داده چنین فناوری در صورتی که ردپای دیجیتالی مجرمان را مخفی کند، زندگی افراد را در معرض خطر قرار می‌دهد.

البته منابعی در شرکت اپل به این رسانه اعلام کرده‌اند در صورت درخواست پلیس درباره هرگونه اطلاعات، همکاری خواهند کرد.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.