about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خرده فروشی وال مارت مشغول گسترش طرح حمل و نقل هوایی محموله است و در همین راستا از ارائه سرویس ارسال محموله در یک روز در ۶ ایالت آمریکا خبر داد. این محموله ظرف ۳۰ دقیقه به مقصد می رسد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از نیواطلس، این طرح پس از چند آزمایش مقیاس کوچک توسط خرده روشی انجام می شود و میلیون ها خانوار می توانند به آن دسترسی یابند و در مدت زمانی کوتاه و ۳۰ دقیقه ای خریدشان را تحویل بگیرند.

وال مارت در سال ۲۰۱۵ میلادی با ثبت درخواست در سازمان هوانوردی فدرال آمریکا برای دریافت اجازه ارسال محموله به در خانه ها، زمینه برای این فناوری را فراهم کرد.

سپس در ۲۰۲۰ میلادی فرصت های همکاری با سرویس های تهیه کننده پهپاد ( Drone Up و Ziplien) را بررسی کرد تا ارسال محموله به خانه ها را آزمایش کند. این شرکت سال گذشته در Drone Up سرمایه گذاری کرد و از سوی دیگر در ایجاد هاب های پهپاد تجاری برای انجام آزمایش ها همکاری کرد.

این عملیات براساس مجوز خاص سازمان هوانوردی فدرال آمریکا انجام شد که طی آن پرواز پهپاد بالای سر انسان ها و وسایل نقلیه در حال حرکت با کمک اپراتورهای مجاز انجام می شد.

اکنون وال مارت ادعا می کند صدها فرایند ارسال محموله را از هاب های فعلی تکمیل کرده و به نتایج رضایت بخشی دست یافته است. این شرکت تصمیم دارد شبکه خود متشکل از ۳۴ سایت را برای ارسال میلیون ها بسته در سال گسترش دهد.

سایت های ارسال محموله در آریزونا، آرکانزاس، فلوریدا، تگزاس، یوتا و ویرجینیا ساخته می شوند و می توانند به ۴ میلیون خانه سرویس رسانی کنند.

کاربران بین ساعت ۸ صبح تا ۸ شب هر روز می توانند از میان هزاران کالایی که در خرده فروشی انبار شده سفارش دهند و محموله با قیمت ۳.۹۹ دلار به وسیله یک پهپاد ظرف نیم ساعت به آنها می رسد.

منبع:

تازه ترین ها
ادعای
1404/06/02 - 11:02- ایران

ادعای دروغین حمله سایبری به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

رسانه صهیونیستی ایران اینترنشنال به دروغ حمله سایبری به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را اعلام کرد.

مشارکت
1404/06/01 - 12:29- سایرفناوری ها

مشارکت شرکت‌های ZTE و GO Telegram در حوزه 5G در عربستان

شرکت «ZTE» و «GO Telecom» اولین آزمایش «mmWave 5G-A» مسافت طولانی در عربستان سعودی را به پایان رساندند.

برنامه
1404/06/01 - 12:02- هوش مصنوعي

برنامه آموزشی هوش مصنوعی ژاپن برای تعمیق روابط با آفریقا

ژاپن با تعهد به پرداخت میلیاردها دلار وام، از آموزش هوش مصنوعی و تعمیق روابط اقتصادی با آفریقا خبر داد.