about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

شناسایی اهداف روبات‌ها، با همکاری پیاده نظام

کشور روسیه، بسترهای تحقیقاتی، برای توسعه تانک‌های خودمختار و پهپادهای خود، به نمایش گذاشت.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ بنیاد تحقیقات پیشرفته روسیه (Russia’s Advanced Research Foundation) به تازگی ویدئویی از عملکرد خودروهای نظامی بی‌راننده و کنش گروهی پهپادهای ارتش این کشور را به نمایش گذاشت. این برنامه، چشم‌انداز آینده روسیه را به تصویر می‌کشد.

مقامات این بنیاد، شرح دادند: تانک خودمختار (Marker) -که در محتوای یادشده به نمایش گذاشته شد- بستری برای پژوهش روی دیگر فناوری‌های روباتیک، به شمار می‌آید. همچنین ممکن است بتوان آن را در نیروهای ویژه روسیه (Russian Special Forces) مشاهده کرد.

بنیاد تحقیقات پیشرفته روسیه، معادل سازمان دارپای آمریکا، به حساب می‌آید. این بنیاد، در سال 2015، «مرکز ملی توسعه فناوری و عناصر پایه روباتیک1» را افتتاح کرد. مارکر نیز یکی از راه‌های تحقیق و توسعه نیروهای روباتیک آینده روسیه است.

مارکر تانکی ماژولار است و از معماری اطلاعاتی باز، بهره می‌برد. برای نمونه، در یکی از پیکربندی‌ها در هنگام آزمایش، از نوعی مسلسل ساخته شده ازسوی کلاشنیکف و نارنجک‌انداز ضدتانک بهره گرفته‌اند. به علاوه در ویدئو، نشان داده می‌شود که روبات مورد بحث، به یک برجک، مرتبط است و تک تیراندازی، آن را پوشش می‌دهد.

مقامات بنیاد تحقیقات پیشرفته روسیه شرح دادند که مارکر به گونه‌ای طراحی شده است که بتواند با سربازان همکاری کند. همچنین امکان شناسایی خودمختار اهداف را با توجه به سلاحی که حمل می‌کند، دارد، یا از راه دور، هدایت می‌شود. این همکاری، در حالت اول، باعث می‌شود که هوش مصنوعی مارکر، به کمک حسگرها، اهداف را شناسایی کند و اپراتور نیز قبل از شلیک، آن را بررسی خواهد کرد. این موضوع، انسان را به یک هدف‌یاب، تبدیل می‌کند. در حالت دوم -که روبات از راه دور کنترل می‌شود- انسان هدف‌یاب، دیگر یک محدودیت نیست؛ بلکه به مزیت تبدیل می‌شود.

بنیاد مذکور، از مارکر به عنوان یک ابزار آموزشی، یاد کرده و معتقد است که به مرور زمان، روبات‌های مبارز، خودمختاری بیشتری را به دست خواهند آورد و نقش انسان‌ها، کمرنگ می‌شود.

در محتوای به نمایش گذاشته شده، پهپادهای 4 ملخه‌ای نیز دیده می‌شدند که در قالب 3 گروه 5 فروندی، با یکدیگر همکاری می‌کردند. با توجه به این ویدئو، به نظر می‌رسد که ازدحام پهپادها، به شناسایی و هدف‌گیری بهتر مارکر کمک خواهد کرد و با آن، در ارتباط هستند.

روسیه در گذشته، تانک خودمختار «Uran-9» را به منظور مقابله با پهپادها، در سوریه، امتحان کرده بود. به نظر می‌رسد که همکاری پهپادها و تانک‌های خودمختار، رویکرد بعدی روسیه این در زمینه باشد.


  1. National Center for the Development of Technology and Basic Elements of Robotics
Paragraphs
تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.