about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

اخبار حمله سایبری مخفیانه هکرهای خارجی به یکی از سازمان‌های عمومی سنگاپور در طول سال 2016، مقامات ارشد این قدرت امنیت سایبری بزرگ را در بهت فرو برد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ سازمان امنیت سایبری سنگاپور (CSA)، اخیراً طی گزارشی مفصل به افشای اسناد و مدارک حملات سایبری یک گروه هکری دولتی ناشناس به یکی از سازمان‌های عمومی سنگاپور در طول سال میلادی گذشته پرداخته است. این در حالی است که عدم آگاهی سامانه‌های امنیت سایبری سنگاپور، به عنوان یکی از مدرن‌ترین و ایمن‌ترین کشورها در حوزه‌ی امنیت سایبری، مسئله‌ای عجیب و شگفت‌انگیز است.

گزارش اخیر سازمان امنیت سایبری سنگاپور، جزییات جالب و قابل تأملی را در مورد امنیت سایبری این کشور، در بر دارد. ازجمله موارد اشاره شده در این گزارش، می‌توان به حدود 1800 مورد حمله نمازدایی وبگاه، طی سال گذشته، اشاره کرد.

علاوه بر این، حملات باج افزاری به اشخاص، شرکت‌های خصوصی و سازمان‌های دولتی، رایج‌ترین نوع حملات سایبری سنگاپور، در سال گذشته، به شمار می‌رود؛ به عبارت دیگر، آمار برخی جرائم سایبری مخرب چون حملات باج افزاری، فیشینگ و هک حساب‌های آنلاین، در سال 2016، نسبت به سال 2015، دو برابر شده است.

سازمان امنیت سایبری سنگاپور، بخش عظیمی از این آسیب‌پذیری‌ها را نتیجه نفوذ بیش‌ازحد فضای مجازی در همه امور زندگی روزمره مردم و سازمان‌ها می‌داند.

در پایان گزارش نیز، رئیس این سازمان، به عنوان متولی اصلی تأمین امنیت سایبری کشور سنگاپور، ادامه روند افزایش حملات سایبری در طول سال جاری را پیش‌بینی کرد.

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.