about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

اخبار حمله سایبری مخفیانه هکرهای خارجی به یکی از سازمان‌های عمومی سنگاپور در طول سال 2016، مقامات ارشد این قدرت امنیت سایبری بزرگ را در بهت فرو برد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ سازمان امنیت سایبری سنگاپور (CSA)، اخیراً طی گزارشی مفصل به افشای اسناد و مدارک حملات سایبری یک گروه هکری دولتی ناشناس به یکی از سازمان‌های عمومی سنگاپور در طول سال میلادی گذشته پرداخته است. این در حالی است که عدم آگاهی سامانه‌های امنیت سایبری سنگاپور، به عنوان یکی از مدرن‌ترین و ایمن‌ترین کشورها در حوزه‌ی امنیت سایبری، مسئله‌ای عجیب و شگفت‌انگیز است.

گزارش اخیر سازمان امنیت سایبری سنگاپور، جزییات جالب و قابل تأملی را در مورد امنیت سایبری این کشور، در بر دارد. ازجمله موارد اشاره شده در این گزارش، می‌توان به حدود 1800 مورد حمله نمازدایی وبگاه، طی سال گذشته، اشاره کرد.

علاوه بر این، حملات باج افزاری به اشخاص، شرکت‌های خصوصی و سازمان‌های دولتی، رایج‌ترین نوع حملات سایبری سنگاپور، در سال گذشته، به شمار می‌رود؛ به عبارت دیگر، آمار برخی جرائم سایبری مخرب چون حملات باج افزاری، فیشینگ و هک حساب‌های آنلاین، در سال 2016، نسبت به سال 2015، دو برابر شده است.

سازمان امنیت سایبری سنگاپور، بخش عظیمی از این آسیب‌پذیری‌ها را نتیجه نفوذ بیش‌ازحد فضای مجازی در همه امور زندگی روزمره مردم و سازمان‌ها می‌داند.

در پایان گزارش نیز، رئیس این سازمان، به عنوان متولی اصلی تأمین امنیت سایبری کشور سنگاپور، ادامه روند افزایش حملات سایبری در طول سال جاری را پیش‌بینی کرد.

تازه ترین ها
تمرکز
1404/06/27 - 20:05- هوش مصنوعي

تمرکز فیس‌کاپ بر هوش مصنوعی و بینایی ماشین از آغاز تاکنون

ششمین دوره رویداد سالانه «فیس‌کاپ» با هدف تقویت همکاری میان فعالان و علاقه‌مندان حوزه هوش مصنوعی و بینایی ماشین، امروز در مرکز هوشمندسازی و نوآوری امیدینو آغاز شد. این رویداد شامل کارگاه‌های آموزشی، پنل‌های تخصصی و فرصت‌های شبکه‌سازی است.

چین
1404/06/27 - 20:02- سایرفناوری ها

چین مرکز داده کاملاً بومی می‌سازد

چین با استفاده از فناوری کاملاً بومی در حال تکمیل یک مرکز داده ۳۹۰ میلیون‌دلاری در غرب این کشور است که بخشی از نیازهای فناورانه آن را محقق می‌کند.

اجرای
1404/06/27 - 17:43- اروپا

اجرای طرح تشخیص چهره در غرب لندن

منطقه غرب لندن، اجرای طرح دوربین مداربسته تشخیص چهره با هوش مصنوعی را تصویب کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.