about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

ارتش الکترونیک سوریه ملقب به SEM با ارسال دو تصویر نشان می‌دهد که این گروه موفق شده تا حساب‌های اینساگرام و توییتر ایکس باکس رسمی مایکروسافت (Xbox@) را سرقت کند و به اطلاعات آنها دست یابد.

ارتش الکترونیک سوریه ملقب به SEM با ارسال دو تصویر نشان می‌دهد که این گروه موفق شده تا حساب‌های اینساگرام و توییتر ایکس باکس رسمی مایکروسافت (Xbox@) را سرقت کند و به اطلاعات آنها دست یابد.
این تصاویر که توسط این گروه هکتیویست سوری در دسترس قرار گرفته ، نشان می‌دهد که آنها به قسمت "مشخصات خود را ویرایش کنید" در بخش حساب ایکس باکس اینستاگرام دسترسی پیدا کرده اند. این گروه همچنین موفق به ربودن حساب توییتر پشتیبانی ایکس باکس( XboxSupport@)  شده است.

شایان ذکر است که ارتش الکترونیکی سوریه موفق به هک حساب وبلاگ اسکایپ، توییتر و فیس بوک در اوایل سال جاری شده بود. با این حال، مایکروسافت بیان کرد که هیچ یک از اطلاعات کاربران به خطر نیفتاده است. /

 

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.