about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

وزارت ارتباطات روسیه از حمله سایبری به پورتال خدمات دولتی خبر داد. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ وزارت ارتباطات روسیه از حملات بی‌سابقه علیه پورتال خدمات دولتی خبر داد.  

این نهاد گزارش داد:

26 فوریه، بیش از 50 حمله دیداس باقدرت بیش از 1 ترابایت و همچنین تعدادی حملات هدفمند حرفه‌ای به پورتال خدمات دولتی ثبت‌شده است. همه حملات با موفقیت توسط متخصصان مرکز امنیتی دفع می‌شوند.

وزارت ارتباطات روسیه هشدار داد که کاربران ممکن است در کوتاه‌مدت به خدمات دسترسی نداشته باشند. بااین‌حال، تمام اطلاعات منتشرشده و تمام داده‌های شخصی کاربران به‌طور مطمئن محافظت‌شده‌اند و هکرها نمی‌توانند به آن‌ها دسترسی داشته باشند.

علاوه بر حمله به پورتال خدمات دولتی وزارت ارتباطات روسیه، جمعه گذشته گروه هکری انانیموس علیه روسیه اعلان‌جنگ سایبری کرده و مسئولیت حمله به شبکه راشاتودی را نیز برعهده‌گرفته است. شنبه نیز سایت خبرگزاری ریانووستی هدف حمله دیداس قرارگرفته است. 

منبع:

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.