about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

یک شرکت خدمات مالی آمریکایی کارمندان خود را به دلیل استفاده از پلتفرم‌های پیام‌رسانی مانند واتس اَپ و بحث در مورد امور تجاری شرکت در این شبکه اجتماعی، جریمه مالی کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، شرکت خدمات مالی مورگان استنلی برای کارمندانی که از پلتفرم‌های پیام‌رسانی مانند واتس اَپ برای امور تجارتی شرکت استفاده می‌کنند، جریمه‌های مالی اعمال کرده است.

این جریمه ها از چندین هزار دلار برای برخی از کارکنان تا بیش از یک میلیون دلار متغیر بود. به گفته یک منبع آگاه، این مبالغ بر اساس عواملی مانند تعداد پیام های ارسال شده، سابقه کار و اینکه آیا کارمندان قبلاً اخطار دریافت کرده اند یا خیر تعیین می شود.

این اقدام پس از آن صورت می گیرد که شرکت موافقت کرده بود در سال 2021 به‌دلیل استفاده‌ی کارمندانش از اپلیکیشن‌های پیام‌رسان خصوصی، مبلغ 200 میلیون دلار به کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده پرداخت کند. این کمیسیون در ماه سپتامبر 16 شرکت مالی، از جمله بانک‌های بزرگ جهانی را مجموعاً 1.8 میلیارد دلار جریمه کرد؛ زیرا کارکنان در مورد معاملات در اپلیکیشن‌های شخصی خود بحث و تبادل نظر کرده بودند.

به گفته یک منبع آگاه، برخی از بانک های جریمه شده به کارمندان گفته اند که حقوق و پاداش های آینده به افرادی که مشخص شود از کانال های ارتباطی غیرمجاز استفاده کرده اند؛ تعلق نمی گیرد.

کمیسیون بورس و اوراق بهادار گفت که شرکت مورگان استنلی اذعان کرده که کارمندانش حداقل از ژانویه 2018 تا نوامبر 2020 از دستگاه های شخصی برای ارسال متن، پیام های واتس آپ و ایمیل در مورد تجارت شرکت استفاده می کردند؛ حتی مدیران و پرسنل ارشد نیز از دستگاه های شخصی خود برای برقراری ارتباط در مورد موضوعات حساس تجاری استفاده می کنند.

منبع:

تازه ترین ها
قطعی
1404/06/24 - 11:48- سایرفناوری ها

قطعی مجدد سرویس استارلینک

سرویس استارلینک پس از قطعی کوتاه که هزاران کاربر را تحت‌تأثیر قرار داد، دوباره فعال شد.

مهلت
1404/06/24 - 11:03- آمریکا

مهلت مجدد به تیک‌تاک جهت فعالیت در آمریکا

دونالد ترامپ دوباره در حال عقب‌نشینی از مهلت فروش یا واگذاری تیک‌تاک است.

حملات
1404/06/24 - 10:31- جرم سایبری

حملات سایبری بی‌سابقه به کمیسیون انتخابات روسیه

کمیسیون انتخابات روسیه در جریان انتخابات منطقه‌ای با حملات سایبری بی‌سابقه‌ای روبرو شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.