about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

دونالد ترامپ دوباره در حال عقب‌نشینی از مهلت فروش یا واگذاری تیک‌تاک است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، یک منبع آگاه اعلام کرد که انتظار می‌رود دولت ترامپ مهلت ۱۷ سپتامبر به شرکت چینی بایت‌دنس برای واگذاری دارایی‌ها و یا توقف تیک‌تاک را تمدید کند.

 این چهارمین باری است که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از اجرای قانونی که در ابتدا به بایت‌دنس تا ژانویه ۲۰۲۵ فرصت می‌داد تا این پلتفرم محبوب رسانه اجتماعی را بفروشد یا تعطیل کند، خودداری می‌کند.

ماه گذشته، ترامپ گفت که خریداران آمریکایی برای این برنامه صف کشیده‌اند و می‌تواند مهلت را بیشتر تمدید کند. 

ترامپ به خبرنگاران گفت:

ما در حال مذاکره در موردتیک‌تاک هستیم. ممکن است بگذاریم متوقف شود، یا ممکن است... نمی‌دانم، بستگی به چین دارد. خیلی مهم نیست. من دوست دارم این کار را برای مردم انجام دهم. 

درحالی‌که تندروها در واشنگتن مدت‌هاست که نگران‌اند پکن بتواند از TikTok برای جاسوسی، باج‌گیری یا سانسور آمریکایی‌ها استفاده کند، ترامپ گفته است که می‌خواهد این برنامه را نجات دهد.

پیشرفت در دستیابی به یک توافق کند بوده است، زیرا هرگونه اشتراک‌گذاری الگوریتم ارزشمند تیک‌تاک با یک خریدار آمریکایی نیاز به تأیید پکن دارد.

در بهار، مذاکراتی در حال انجام بود. این توافق قرار بود فعالیت‌های تیک‌تاک در ایالات متحده را به یک شرکت جدید مستقر در ایالات متحده که اکثریت سهام آن متعلق به سرمایه‌گذاران آمریکایی است و توسط آنها اداره می‌شود، منتقل کند، اما پس از آنکه چین پس از اعلام تعرفه‌های سنگین ترامپ بر کالاهای چینی، اعلام کرد که آن را تأیید نخواهد کرد، متوقف شد.

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری ایالات متحده و جیمیسون گریر، نماینده تجاری ایالات متحده، روز یکشنبه مذاکرات تجاری را با هی لیفنگ، معاون نخست‌وزیر چین و لی چنگگانگ، مذاکره‌کننده ارشد تجاری چین در اسپانیا آغاز کردند که به مسائل مربوط به تیک‌تاک خواهد پرداخت. اما این منبع اظهار داشت که انتظار نمی‌رود توافقی قبل از ۱۷ سپتامبر حاصل شود.

تیک‌تاک در دورهای قبلی مذاکرات تجاری ایالات متحده و چین در ژنو، لندن و استکهلم موردبحث قرار نگرفته بود. 

این منبع آگاه گفت:

گنجاندن عمومی تیک‌تاک به‌عنوان یک موضوع در دستور کار هنگام اعلام آخرین مذاکرات توسط وزارت خزانه‌داری، به دولت ترامپ پوشش سیاسی برای تمدید دیگری می‌دهد که ممکن است هم جمهوری‌خواهان و هم دموکرات‌های کنگره را که فروش تیک‌تاک را الزامی کردند، آزار دهد.

ترامپ دوره دوم ریاست‌جمهوری خود را در 20 ژانویه آغاز کرد و تصمیم گرفت قانونی را که مستلزم فروش دارایی‌های تیک تاک در ایالات متحده یا تعطیلی آن بود، اجرا نکند. او ابتدا مهلت را تا اوایل آوریل، سپس از ماه مه تا ژوئن و برای سومین بار تا سپتامبر تمدید کرد.

منبع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/11/16 - 15:58- آسیا

تقویت روابط سایبری ژاپن و بریتانیا

ژاپن و بریتانیا از گسترش همکاری در زمینه امنیت سایبری و گسترش روابط در سه حوزه اصلی خبر دادند.

هکر
1404/11/16 - 15:41- آمریکا

هکر مرموز جفری اپستین کیست؟

کارشناسان در گزارشی درمورد جفری اپستین و اسناد و مدارکی که از وی منتشر شده مقاله‌ای نوشته‌اند.

خنثی‌سازی
1404/11/16 - 09:40- آسیا

خنثی‌سازی 90 هزار حمله سایبری به اجلاس دولت‌های جهان توسط امارات

رئیس شورای امنیت سایبری امارات اعلام کرد که سیستم‌های سایبری این کشور ۹۰ هزار حمله به اجلاس دولت‌های جهان را مسدود کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.