about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

جدیدترین اتهام شرکت رکوردد فیوچر به ایران

بر اساس ادعای شرکت رکوردد فیوچر، گروه APT33 وابسته به دولت ایران بوده و زیرساخت‌های خود را برای ادامه‌ی تهاجم‌ها بروز کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت سیمنتک در ماه مارس ۲۰۱۹ گزارشی را در رابطه با گروهی هکری به نام APT33 منتشر کرده و ادعا کرده بود وابسته به ایران هستند. بر همین اساس، این گروه جاسوسی سایبری، سازمان‌های واقع در عربستان سعودی و آمریکا را هدف قرار می‌دهند.

در سند یاد شده ادعا شده است که APT33 حداقل از سال 2033 فعال شده و از اواسط 2016، صنعت هواپیمایی و انرژی را هدف قرار داده است. همچنین ذکر شد بیشتر قربان این هکرها در آسیای غربی هستند. با وجود این اهداف در آمریکا، کره جنوبی و اروپا نیز شناسایی شده‌اند.

به تازگی شرکت رکوردد فیوچر گزارشی را منتشر و اعلام کرده است که APT33، پس از انتشار گزارش مذکور زیرساخت‌های خود را بروزرسانی کرده است. برای مثال 4 دامنه‌ی مورداستفاده توسط آن‌ها، هم‌اکنون در شرکت «Solar Communications GmBH» ثبت شده‌اند.
اقدام یاد شده بیان می‌کند، هکرها بلافاصله ابزارها و زیرساخت‌های خود را بروز کرده؛ اما همچنان روی عربستان سعودی متمرکز هستند.

شرکت‌های یاد شده ادعا می‌کنند مراکز زیر تعدادی از اهداف APT33 هستند.

  • شرکت‌های خوشه‌ای و کسب‌وکارهای موجود در حوزه‌های مهندسی، ساخت‌وساز، خدمات رفاهی، فناوری، خرده‌فروشی، هواپیمایی و مالی کشور عربستان
  • دو سازمان بهداشت و درمان عربستان
  • یک شرکت فعال در صنعت فلزات عربستان
  • یک شرکت رسانه‌ای هندی
  • اعضای یک موسسه دیپلماتیک

متخصصان شرکت رکوردد فیوچر ادعا می‌کنند که APT33 توسط سازمان نصر پشتیبانی می‌شود. همچنین گروه‌های APT35 و مادی واتر (MUDDYWATER) نیز توسط همین سازمان مدیریت می‌شوند.

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.