about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

بر اساس آخرین افشاگری‌های ادوارد اسنودن، پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی ایالت متحده، برنامه‌های کاربردی گوشی‌های هوشمند مانند GoogleMaps، فیس بوک، توییتر، فلیکر و بازی هایی مانند پرندگان عصبانی، بزرگترین منابع اطلاعاتی برای  NSA می‌باشند.

بر اساس آخرین افشاگری‌های ادوارد اسنودن، پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی ایالت متحده، برنامه‌های کاربردی گوشی‌های هوشمند مانند GoogleMaps، فیس بوک، توییتر، فلیکر و بازی هایی مانند پرندگان عصبانی، بزرگترین منابع اطلاعاتی برای  NSA می‌باشند.

سازمان‌های اطلاعاتی با استفاده از این برنامه به ردیابی مکان ها، لیست دوستان، لاگ‌های مربوطه و جمع آوری اطلاعات شخصی از قبیل سن، جنس، وضعیت تأهل، و دیگر اطلاعات شخصی می‌پردازند.

با توجه به یکی از اسناد سال  2010 از ستاد ارتباطات دولتی بریتانیا (GCHQ)، این اطلاعات در حالی که شما به گشت و گذار در اینترنت می‌پردازید، به صورت جمعی با استفاده از کوکی‌های رایانه و دستگاه‌های تلفن همراه جمع آوری می‌شوند و به سرورهای مربوطه منتقل می‌شوند.

یک سند محرمانه از آژانس اطلاعاتی بریتانیا در سال 2008 نشان می‌دهد هر کسی که از Google Maps  (که به عنوان غنی‌ترین منبع اطلاعاتی بیان می‌شود) در گوشی‌های هوشمند استفاده کند، در حمایت از سیستم GCHQ گام بر داشته است.

جاسوسی از طریق برنامه‌های کاربردی گوشی‌های هوشمند از سال 2007 توسط سازمان جاسوسی ایالت متحده و بریتانیا عملیاتی شد. ظاهرا، NSA  بودجه این برنامه را چهار بار در سال از 204 میلیون به 767 میلیون دلار تغییر داد.

بنا به گزارشی از نیویورک تایمز بسیار محتمل است که بسیاری از صاحبان گوشی‌های هوشمند از این موضوع آگاه باشند، چرا که هیچ چیز در اسناد نشت داده شده تبانی شرکت با سازمان‌های اطلاعاتی را نشان نمی‌دهد.

NSA در ارتباط با این گزارش اظهار داشت که روش رهگیری گوشی برای همه آمریکایی‌ها استفاده نمی‌شود، اما تنها علیه اهداف معتبر و زیر نظر پروتکل قانونی دقیقی صورت می‌پذیرد./

 

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.