about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

پژوهشگران نوعی شبکه‌ی عصبی مصنوعی تولید کردند که سطح انرژی مصرفی آن با نمونه‌های زیستی قابل‌مقایسه است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به اعتقاد بسیاری از محققان ذهن انسان، قدرتمندترین ماشین و ابررایانه‌ی روی زمین است. به گونه‌ای که حتی با وجود ایجاد پیشرفته‌ترین ابزارها و هوش‌های مصنوعی امروزی امروز، توان رقابت با آن وجود ندارد. همچنین سطح انرژی موردنیاز برای دستیابی به چنین ابزاری به حدی زیاد است که این مسئله را غیرممکن می‌کند.

با وجود این گروهی از پژوهشگران دانشگاه MIT به رهبری امیلی تومی (Emily Toomey) با استفاده از نانوسیم‌ها، نورون‌های ابررسانایی تولید کردند که سطح انرژی آن با ذهن انسان برابری می‌کند. محققان ادعا می‌کنند مصرف انرژی این دستاورد بسیار بهینه‌تر از دیگر نمونه‌های مشابه است. عملکرد این ابزار به ویژگی‌های غیرخطی خاصی از نانوسیم‌ها بستگی دارد که شباهت آن را به شیوه‌ی فعالیت مغز انسان نزدیک می‌کند. این خصیصه به میزان رسانایی بستگی دارد که در زمان عبور جریان از آن، از سطح آستانه فراتر می‌رود.

زمانی که ابررسانایی از بین می‌رود، مقاومت افزایش پیدا می‌کند و در نتیجه یک پالس ولتاژ ایجاد می‌شود. از این پالس برای تنظیم و ایجاد پالس‌های بعدی موجود در نانوسیم ابررسانا استفاده می‌شود. اثر این رویداد نوعی مدار به وجود می‌آورد که خواصی نزدیک به نورون‌های واقعی دارند

پژوهشگران شرح دادند دستاورد آن‌ها می‌تواند به مانند نورون‌های واقعی، دیگر نورون‌ها را تحریک کرده یا جلوی فعالیت آن‌ها را بگیرد. این قابلیت تاکنون در هیچ‌یک از محصولات گذشته پیاده‌سازی نشده بود. از طرفی نورون‌های ابررسانا انرژی بسیار کمی مصرف می‌کنند که تقریباً با شبکه عصبی واقعی قابل‌مقایسه است.

با وجود همه‌ی موارد یاد شده، نورون‌های ابررسانا دارای محدودیت‌های خاص خود هستند. برای مثال برخلاف شبکه‌ی عصبی واقعی که هر نورون به هزاران نمونه‌ی دیگر متصل است، تعداد اتصالات در این ابزار مصنوعی بسیار کم است.

اگر فناوری یاد شده با موفقیت به مرحله‌ی نهایی توسعه برسد، امکان استفاده از آن در حوزه‌هایی مانند تشخیص الگو یا تصمیم‌گیری وجود دارد و سطح توان هوش‌های مصنوعی افزایش خواهد یافت. با وجود این محققان ذکر کردند که زمان بسیار زیادی تا عملیاتی شدن این فناوری موردنیاز است.

تازه ترین ها
نشت
1404/04/13 - 12:53- آسیا

نشت اطلاعاتی در شرکت اِس کِی تلکام کره جنوبی

کره جنوبی، شرکت مخابراتی اِس کِی تلکام را به دلیل نشت اطلاعات عمدی جریمه کرد.

همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.