about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اداره فدرال هواپیمایی آمریکا قصد دارد تمهیداتی جدید برای شناسایی و ردیابی پهپادهای بی‌سرنشین از راه دور در نظر بگیرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اداره فدرال هواپیمایی آمریکا قصد دارد تمهیداتی جدید برای شناسایی و ردیابی پهپادهای بی‌سرنشین از راه دور در نظر بگیرد. بر اساس این قوانین، تمامی پهپاد‌های بی‌سرنشین ملزم هستند که مکان خود را به صورت زنده از طریق خود پهپاد اعلام کرده و همچنین همان داده‌ها را از طریق اینترنت با سیستم اداره فدرال هوایی مخابره کند.

البته در این بین چندین تبصره نیز وجود دارد که در ادامه با هم بررسی می‌کنیم. اولین تبصره شامل پهپاد‌های بی‌سرنشینی می‌شود که بیش از ۴۰۰ متر از پایگاه خود فاصله نمی‌گیرند. این پهپاد‌ها می‌توانند اطلاعات مکان‌یابی را تنها از طریق اینترنت با سیستم اداره هوانوردی فدرال (FAA) در میان بگذارند و دیگر نیازی نیست داده‌ها از طریق خود پهپاد مخابره شوند.

علاوه بر این، پهپاد‌هایی که مقاصد تفریحی داشته و وزنی کمتر از ۲۵۰ گرم دارند نیز لازم نیست هیچ‌گونه داده‌ای برای FAA ارسال کنند. با این حال این اداره دو راه‌حل برای مخابره داده در نظر گرفته است. راه‌حل اول شامل مخابره شماره سریال هر پهپاد می‌شود و راه‌حل دوم نیز می‌تواند ترکیبی بی‌همتا از اعداد و حروف باشد تا کاربرانی که نگران اطلاعات شخصی هستند نیز مشکلی نداشته باشند.

اداره هوانوردی فدرال می‌گوید تمامی خلبانان این پهپادها، تا ۳ سال آینده وقت دارند که هم‌راستا با قوانین فعالیت کنند. اما بیاید با هم دلایل این کار را بررسی کنیم. در نگاه اول به نظر می‌رسد که ردیابی پهپاد‌ها چندان درست نباشد، اما از نظر این اداره این کار از اقدامات مهم برای استفاده از پهپادها برای مقاصد مختلف تجاری است. در این بیانیه آمده است:

این اقدام به منظور مدیریت ترافیک اکوسیستم پهپادهای بی‌سرنشین، امری بسیار حیاتی است. در نتیجه با استناد به قوانین فعلی، شرکت‌های آمازون و UPS نمی‌تواند پهپاد‌های بسته‌رسان خود را وارد چرخه سرویس‌دهی کنند و ابتدا باید توسط مقامات شناسایی شوند تا تهدید‌آمیز و متخاصم نباشند. اما این اقدام کمی دیرتر از حالت معمول اجرایی شده است، چرا که کنگره آمریکا در سال ۲۰۱۶ از FAA خواسته بود تا سیستمی برای شناسایی پهپا‌دها ارائه دهد.

لیسا المان (Lisa Ellman) از اتحادیه پهپادهای تجاری می‌گوید:

نگرانی اصلی ما این است که چرا FAA باید ۳ سال به شرکت‌ها زمان بدهد تا با قوانین جدید هم‌راستا شوند؟ تا زمانی که این سیستم اجرایی شود، شهروندان آمریکایی بسیاری قوانین را زیر پا گذاشته‌اند و دیگر نیازی برای این کار نیست. ما باید این الزام را دیروز انجام می‌دایم و نه ۳ سال دیگر.

با این حال FAA مهلتی ۶۰ روزه را در نظر گرفته تا نظرات شهروندان را نیز جویا شود و در صورت الزام، بندهایی از این قوانین را تغییر دهد.

منبع:

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.