about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

افزایش ارائه خدمات دیتا و کاهش قیمت گوشی‌های هوشمند باعث شده تا استقبال از این محصول در برخی کشورهای در حال توسعه مانند هند به میزان چشمگیری افزایش یابد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ تعداد کاربران گوشی های هوشمند در هند در سال 2017 در حدود 404.1 میلیون نفر بوده که این رقم در سال 2022 دوبرابر شده و به 829 میلیون نفر خواهد رسید.

بررسی های موسسه سیسکو همچنین نشان می دهد که در سال 2017 هرروز 108 پتابایت داده در شبکه آی پی هند رد و بدل می  شود و این رقم در سال 2022 به 646 پتابایت افزایش می یابد.

همچنین تعداد کل ابزار و وسایل متصل به اینترنت در هند از 1.6 میلیارد واحد در سال 2017 به 2.2 میلیارد مورد در سال 2022 افزایش خواهد یافت. علاوه بر این ترافیک مصرف سالانه سرانه هر هندی از 2.4 گیگابایت در سال 2017 به 14 گیگابایت در سال 2022 افزایش می یابد.

گفتنی است تعداد کل کاربران اینترنت در هند هم اکنون 357 میلیون نفر است که تنها 27 درصد از جمعیت این کشور را شامل می شود. اما این رقم در سال 2022 به 840 میلیون نفر افزایش می یابد که معادل 60 درصد از جمعیت این کشور است. این تحولات هند را به یک بازیگر بسیار کلیدی در دنیای فناوری اطلاعات مبدل خواهد کرد.

تازه ترین ها
رونمایی
1404/11/21 - 15:49- آمریکا

رونمایی از راهنمای عملی سازمان ملل در مورد هوش مصنوعی

رونمایی از اولین راهنمای عملی سازمان ملل متحد در مورد هوش مصنوعی و پیشگیری و مقابله با افراط‌گرایی خشونت‌آمیز خواهد بود.

استفاده
1404/11/21 - 14:47- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های عدالت کیفری

هوش مصنوعی به طور فزاینده‌ای برای استفاده در سیستم‌های عدالت کیفری پیشنهاد می‌شود.

افتتاح
1404/11/21 - 14:05- سایرفناوری ها

افتتاح بزرگ‌ترین مرکز داده هوش مصنوعی در سنگاپور

شرکت سینگتل بزرگ‌ترین مرکز داده هوش مصنوعی را در سنگاپور افتتاح کرد.