about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

بریتانیا؛ مدعی شرکت در جنگ سایبری علیه داعش

رئیس سازمان جاسوسی GCHQ اظهار داشت که سازمان ارتباطات دولتی انگلستان، یک کمپین سایبری با استفاده از ابزارهای هک برای مبارزه با افراط‌گرایی خشونت‌آمیز علیه داعش به راه انداخته است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ جرمی فلمینگ (Jeremy Fleming)، رئیس سازمان جاسوسی GCHQ، در کنفرانس سایبری در شهر منچستر اعلام کرد که صحبت در مورد مسائل سایبری بسیار بحث‌برانگیز است، اما این سازمان همراه با وزارت دفاع ایالات‌متحده برای توسعه و گسترش سلاح‌های سایبری کشور همکاری خواهد کرد.

فلمینگ گفت: «برای اولین بار بریتانیا به‌طور سیستماتیک و مداوم تلاش‌های آنلاین دشمن را به‌عنوان بخشی از مبارزات گسترده نظامی با حمله از بین می‌برد. داعش، ارزش ارتباطات استراتژیک، قدرت رسانه اجتماعی، برنامه‌های پیام‌رسان برای رادیکالیزه کردن و ترساندن را به‌خوبی درک می‌کند. آن‌ها این کار را بهتر از هر گروه تروریستی قبلی انجام می‌دهند.»

وی افزود: «این کمپین با ایجاد اختلال در عملیات‌های تبلیغاتی آنلاین داعش، هماهنگی حملات زمینی را برای گروه تروریستی دشوار کرد. نتایج عملیات شاید از خود عملیات گسترده‌تر باشد. ما شاید به دنبال انکار سرویس، اختلال در یک فعالیت آنلاین خاص، جلوگیری از یک فرد یا یک گروه یا حتی نابود کردن تجهیزات و شبکه‌ها باشیم.»

مدیر سازمان جاسوسی GCHQ  این سخنرانی را به‌عنوان فرصتی برای پیشبرد استفاده از عملیات تهاجمی سایبری علیه دشمنان معرفی کرد و توضیح داد: «این کمپین نشان‌دهنده چگونگی هدفمندی و تأثیرگذاری سایبری تهاجمی است. ما می‌دانیم که این قابلیت‌ها بسیار قدرتمند هستند. دکترین بین‌المللی حاکم بر استفاده از آن‌ها هنوز در حال تکامل است.»

کارشناسان امنیتی معتقدند که فرماندهی سایبری ایالات‌متحده نیز از حملات شبکه رایانه‌ای علیه داعش استفاده می‌کند. دریاسالار مایکل راجرز (Michael Rogers)، رئیس فرماندهی سایبری آمریکا، در نشستی در کنگره در این زمینه اعلام کرد که فرماندهی در حال حاضر تقریباً هرروز عملیات رایانه‌ای در برابر اهداف مستقر در عراق، سوریه و افغانستان انجام می‌دهد.
 

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/05/21 - 16:29- آسیب پذیری

سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های WinRAR در کارزارهای جاسوسی سایبری

پژوهشگران دریافته‌اند که دو عامل تهدید متفاوت، از جمله یک گروه جاسوسی سایبری همسو با روسیه، تابستان امسال از آسیب‌پذیری‌های موجود در نرم‌افزار محبوب بایگانی فایل WinRAR بهره‌برداری کرده‌اند.

پیروزی
1404/05/21 - 15:57- اقیانوسیه

پیروزی نسبی برای اپیک گیمز در مقابل اپل و گوگل

دادگاه استرالیا در پرونده شکایت اپیک گیمز، تا حدودی علیه اپل و گوگل رأی داد.

دیدار
1404/05/21 - 12:20- آمریکا

دیدار ترامپ با مدیرعامل اینتل

ترامپ پس از درخواست استعفای مدیرعامل اینتل، جلسه‌ای مهم با او برگزار کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.