about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

چهارمین نشست امنیت سایبری صنعت نفت و گاز منطقه خلیج‌فارس و خاورمیانه، 18 و 19 ماه می در دوبی و به همت شبکه تحقیقات بین‌المللی IRN، برگزار خواهد شد و قرار است در این نشست، راهکارهای جدید ارتقا امنیت سایبری در حوزه نفت و گاز مطرح شود.
صنعت امنیت سایبری یکی از صنایع پیشرفته در جهان است، اما نکته قابل‌توجه پیچیده‌تر شدن روزانه حملات سایبری در دنیای امروز است. این موضوع مسئولان این صنعت را به سمت ارتقا و توسعه فناوری‌های خود سوق داده و آن‌ها را وادار کرده تا این کار را با شتاب بیشتری انجام دهند. جمع شدن فعالان صنعت نفت و گاز خاورمیانه در چنین نشستی به معنای وجود نگرانی در بین مسئولان این صنعت نسبت به پیچیده ترشدن فعالیت‌های گروه‌های تروریسم سایبری باهدف تخریب و نابودی صنایع زیرساخت است.
وجود گروه‌های هکری همانند گروه شاهین صحرا (Desert Falcons) باهدف نابودی اهداف سایبری در منطقه، همواره زمینه‌ساز نگرانی مسئولان صنعت نفت و گاز و زیرساخت خاورمیانه بوده است. اهداف این گروه گستره وسیعی همانند منابع دولتی، زیرساخت‌های حیاتی، بخش نفت و گاز، صنایع دفاعی و رسانه‌های خبری را شامل می‌شود.
طبق گزارش امنیت سایبر موسسه کسپرسکی که در فوریه سال جاری منتشر شد، انتظار می‌رود که عملیات این گروه، روزبه‌روز پیچیده‌تر و پیشرفته‌تر شده و این گروه برای رسیدن به اهداف سیاسی و جنایی خود، به سمت منابع سرمایه خارجی برود.
علاوه بر این مسائل، پیدایش گروهک تروریستی داعش و ورود آنها به عرصه سایبری، خطرات موجود را دوچندان کرده است. بر اساس ادعای دولت آمریکا، گروهک تروریستی داعش، به‌تازگی توانسته است به‌حساب کاربری توییتر و فیس بوک متعلق به فرماندهی نیروهای نظامی آمریکا که در حال انجام عملیات در منطقه خاورمیانه هستند نفوذ کند. البته با توجه به توانایی سایبری این گروه، صحت این ادعا در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و به نظر می‌رسد که داعش به‌تنهایی قادر به انجام چنین عملیاتی نبوده و این کار را با استفاده از هکرهای اجاره‌ای انجام داده است.
گروه دیگری که نام Anonymous به معنی ناشناس را برای خود برگزیده است، در عملیاتی در ژانویه سال 2014 میلادی، 204 شرکت فعال در زمینه‌های نفت، گاز و انرژی منطقه خاورمیانه را مورد هدف قرارداد‌ه است.
باوجود تمام این خطرات، چهارمین نشست امنیت صنعت نفت و گاز خاورمیانه و خلیج‌فارس، قرار است تا با ارائه راهکارهای جدید، شرکت‌های فعال در این عرصه را راهنمایی کند تا بتوانند حفاظت بهتری از سامانه‌های خود داشته باشند.
این نشست، تحت نظارت موسسه امور بین‌الملل Chatham House Rule که در لندن قرار دارد و بدون حضور هیچ رسانه‌ای برگزار خواهد شد. قرار است این نشست، سبب افزایش همکاری‌های منطقه‌ای در زمینه ارتقاء امنیت سایبری صنعت نفت و گاز شود.

 

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.