about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

به گفته کارشناسان، هند برای مبارزه با جرایم سایبری آموزش می‌دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ یک برنامه آموزشی همکاری فنی و اقتصادی هند (ITEC) در مورد امنیت سایبری، پزشکی قانونی دیجیتال و تحقیقات جرایم سایبری قرار است برای 13 افسر مجری قانون و مربی جانشین پلیس آکادمی پلیس کامبوج (PAC) برگزار شود.

این برنامه آموزشی به‌وسیله وزارت امور خارجه و سفارت هند با مشارکت اداره تحقیقات و توسعه پلیس (BPR&D) سازماندهی شده است. اداره تحقیقات و توسعه پلیس این دوره را به طور مشترک با مؤسسات آموزش کارآگاه مرکزی (CDTIs) چاندیگار و حیدرآباد و آکادمی مرکزی آموزش پلیس در بوپال برگزار می‌کند.

براساس بیانیه مطبوعاتی سفارت هند، اداره تحقیقات و توسعه پلیس قبلاً یک دوره سفارشی برنامه آموزشی همکاری فنی و اقتصادی الکترونیکی هند (e-ITEC) در زمینه مقابله با تروریسم و ​​امنیت سایبری برای 26 مقام پلیس دارای مدرک دکترای آکادمی از 28 سپتامبر تا 14 دسامبر سال گذشته با مؤسسات آموزش کارآگاه مرکزی قاضی‌آباد و حیدرآباد برگزار کرده است.

طرح برنامه آموزشی همکاری فنی و اقتصادی هند یک برنامه شاخص دولت است که در 55 سال گذشته به 161 کشور شریک کمک‌های ظرفیت‌سازی ارائه کرده است.

این برنامه براساس همبستگی و احترام متقابل، همکاری داوطلبانه فارغ از هرگونه قید و شرط، مالکیت ملی و همسو با اولویت‌های کشورهای شریک و تقاضامحور و پاسخ‌گرا است.

چندین مقام دولتی و متخصص شاغل طبق برنامه برای دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت از هند بازدید کرده‌اند و از زمان شروع برنامه ITEC در کامبوج، نزدیک به 2200 کامبوجی تحت دوره‌های مختلف آموزش دیده‌اند.

دیویانی خوبراگاده (Devyani Khobragade)، سفیر هند در کامبوج در سخنان افتتاحیه خود در 25 ژانویه امسال اظهار داشت که برنامه آموزشی همکاری فنی و اقتصادی هند به‌وسیله دولت برای توسعه روابط هند با سایر کشورهای در حال توسعه طبق همکاری و مشارکت برای منافع متقابل ایجاد شده است.

او گفت که سفارت هند با مشورت دولت کامبوج، دوره‌های سفارشی زیادی را برای مقامات آنها در کارها و وظایف معمول خود ترتیب داده است.

به گفته خوبراگاده، مقامات دولتی به طور گسترده از نقش مهم برنامه ITEC برای افسران خود با هدف انجام بهتر کار و وظایف خود قدردانی کرده‌اند.

همچنین در مراسم افتتاحیه، ساوراب کومار (Saurabh Kumar)، دبیر وزارت امور خارجه هند، بالاجی سریواستاوا (Balaji Srivastava)، مدیر کل اداره تحقیقات و توسعه پلیس، کیمسان اِنگ (Kimsan Eng)، معاون آکادمی پلیس کامبوج و مقامات وزارت امور خارجه، وزارت امور داخلی و اداره تحقیقات و توسعه پلیس حضور داشتند.

سفارت همچنین 13 دوره آموزشی سفارشی را برای نزدیک به 350 مقام کامبوج از وزارتخانه‌های مختلف مانند آموزش، کار عمومی، توسعه روستایی و محیط زیست، مجلس سنا و سازمان کمک به قربانیان و وزارت معدن کامبوج برگزار کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.