about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

آمریکا پیروز رقابت 5G  می‌شود

ترامپ اظهار کرد که ما نمی‌توانیم به کشور دیگری اجازه دهیم که آمریکا را از این صنعت قدرتمند آینده کنار بزند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دونالد ترامپ هم‌اکنون مشغول مذاکرات تجاری با پکن است تا اندکی شرایط بغرنج به وجود آمده با چین را بهبود بدهد و درحالی‌که تکنولوژی 5G یک شرکت چینی و خطرات استفاده از آن موضوعی است که آمریکا بر سر زبان دولتمردان سراسر دنیا انداخته، به‌تازگی اظهاراتی را درباره موفقیت یک شرکت خصوصی آمریکایی در رقابت 5G و خطرات رقابت خارجی در این حوزه بیان کرده. بااین‌حال اما در اقدامی کاملاً عجیب و عقب‌نشینی آشکار از مواضع قبلی، ترامپ این بار حرفی از چین و تکنولوژی 5 G هواوی به میان نیاورده است.

وی که در جمع کارگران و کشاورزان آمریکایی صحبت می‌کرد اظهار نمود:

ما نمی‌توانیم به کشور دیگری اجازه دهیم که آمریکا را از این صنعت قدرتمند آینده کنار بزند.

بااین‌حال اما برخلاف آنچه از سفرهای قبلی هیئت آمریکایی به سراسر دنیا و هشدارهای پیوسته دولت ترامپ در رابطه با خطرات احتمالی استفاده از تکنولوژی خارجی در توسعه 5G شنیده بودیم ترامپ این بار حرفی از چین یا کمپانی‌های مطرح چینی در این زمینه ازجمله هواوی و ZTE به میان نیاورد.

تصمیم ترامپ برای حذف نام چین از این اظهارات همسو با تغییر استراتژی آشکار وی در قیاس با سیاستی است که مقامات رسمی دولت وی در هفته‌های اخیر اتخاذ کرده بودند و طبق آن مرتباً نسبت به سیاست متخاصم یک کشور و شرکت خارجی در رابطه با امنیت 5G دم می‌زدند.

حالا هم‌زمان با سرد شدن آتش جنگ تجاری میان این دو کشور و تردید جامعه بین‌المللی در رابطه با موضوع هواوی که تجهیزات باکیفیت و ارزان‌قیمت خود را در اختیار مناطق روستایی و درحال‌توسعه قرار می‌دهد دولت ترامپ بر آن شده که آشکارا در قبال تحریم تکنولوژی هواوی سکوت اختیار کند.

ترامپ همچنین یکی دیگر از سیاست‌های قبلی‌اش را هم که توسط شورای ملی امنیت آمریکا در دوره اوباما تصویب شده بود و بر اساس آن دولت باید مداخله بیشتری در توسعه تکنولوژی 5 G می‌کرد برای همیشه کنار گذاشت. وی اظهار داشت که شبکه‌های جدید باید از دست دشمنان در امان بمانند بااین‌حال حرفی از دشمن به میان نیاورد و «سرعت» را اولویت اصلی برای ارائه تکنولوژی 5G عنوان کرد.

وی گفت:

ما پیش‌تر جایگزینی برای این کار داشتیم ... اینکه از طریق دولت آن را به انجام برسانیم. اما نمی‌خواهیم چنین کاری کنیم زیرا این کار نه خوب است نه سرعت بالایی دارد.

البته دولت آمریکا قرار نیست کاملاً خود را از تکنولوژی 5 G دور نگه دارد. ترامپ به Ajit Pai رئیس هیئت مدیره کمیسیون ارتباطات آمریکا اختیاراتی داده است تا در مورد مزایده واگذاری پهنای باند به شرکت ها برای شبکه‌های 5G  تصمیم‌گیری کند و فرایند دسترسی جوامع روستایی به تکنولوژی لازم و بهبود ارتباطات را بررسی نماید.

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.