about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

آمریکا پیروز رقابت 5G  می‌شود

ترامپ اظهار کرد که ما نمی‌توانیم به کشور دیگری اجازه دهیم که آمریکا را از این صنعت قدرتمند آینده کنار بزند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دونالد ترامپ هم‌اکنون مشغول مذاکرات تجاری با پکن است تا اندکی شرایط بغرنج به وجود آمده با چین را بهبود بدهد و درحالی‌که تکنولوژی 5G یک شرکت چینی و خطرات استفاده از آن موضوعی است که آمریکا بر سر زبان دولتمردان سراسر دنیا انداخته، به‌تازگی اظهاراتی را درباره موفقیت یک شرکت خصوصی آمریکایی در رقابت 5G و خطرات رقابت خارجی در این حوزه بیان کرده. بااین‌حال اما در اقدامی کاملاً عجیب و عقب‌نشینی آشکار از مواضع قبلی، ترامپ این بار حرفی از چین و تکنولوژی 5 G هواوی به میان نیاورده است.

وی که در جمع کارگران و کشاورزان آمریکایی صحبت می‌کرد اظهار نمود:

ما نمی‌توانیم به کشور دیگری اجازه دهیم که آمریکا را از این صنعت قدرتمند آینده کنار بزند.

بااین‌حال اما برخلاف آنچه از سفرهای قبلی هیئت آمریکایی به سراسر دنیا و هشدارهای پیوسته دولت ترامپ در رابطه با خطرات احتمالی استفاده از تکنولوژی خارجی در توسعه 5G شنیده بودیم ترامپ این بار حرفی از چین یا کمپانی‌های مطرح چینی در این زمینه ازجمله هواوی و ZTE به میان نیاورد.

تصمیم ترامپ برای حذف نام چین از این اظهارات همسو با تغییر استراتژی آشکار وی در قیاس با سیاستی است که مقامات رسمی دولت وی در هفته‌های اخیر اتخاذ کرده بودند و طبق آن مرتباً نسبت به سیاست متخاصم یک کشور و شرکت خارجی در رابطه با امنیت 5G دم می‌زدند.

حالا هم‌زمان با سرد شدن آتش جنگ تجاری میان این دو کشور و تردید جامعه بین‌المللی در رابطه با موضوع هواوی که تجهیزات باکیفیت و ارزان‌قیمت خود را در اختیار مناطق روستایی و درحال‌توسعه قرار می‌دهد دولت ترامپ بر آن شده که آشکارا در قبال تحریم تکنولوژی هواوی سکوت اختیار کند.

ترامپ همچنین یکی دیگر از سیاست‌های قبلی‌اش را هم که توسط شورای ملی امنیت آمریکا در دوره اوباما تصویب شده بود و بر اساس آن دولت باید مداخله بیشتری در توسعه تکنولوژی 5 G می‌کرد برای همیشه کنار گذاشت. وی اظهار داشت که شبکه‌های جدید باید از دست دشمنان در امان بمانند بااین‌حال حرفی از دشمن به میان نیاورد و «سرعت» را اولویت اصلی برای ارائه تکنولوژی 5G عنوان کرد.

وی گفت:

ما پیش‌تر جایگزینی برای این کار داشتیم ... اینکه از طریق دولت آن را به انجام برسانیم. اما نمی‌خواهیم چنین کاری کنیم زیرا این کار نه خوب است نه سرعت بالایی دارد.

البته دولت آمریکا قرار نیست کاملاً خود را از تکنولوژی 5 G دور نگه دارد. ترامپ به Ajit Pai رئیس هیئت مدیره کمیسیون ارتباطات آمریکا اختیاراتی داده است تا در مورد مزایده واگذاری پهنای باند به شرکت ها برای شبکه‌های 5G  تصمیم‌گیری کند و فرایند دسترسی جوامع روستایی به تکنولوژی لازم و بهبود ارتباطات را بررسی نماید.

تازه ترین ها
اتحادیه
1404/08/28 - 19:23- هوش مصنوعي

اتحادیه اروپا می‌خواهد قوانین هوش مصنوعی و حریم خصوصی خود را تعدیل کند

اتحادیه اروپا تحت فشار آمریکا و شرکت‌‎های بزرگ، برخی قوانین سخت‌گیرانه خود درباره هوش مصنوعی و حریم خصوصی را تعدیل خواهد کرد.

رونمایی
1404/08/28 - 19:20- ابزارهای هوشمند

رونمایی از اولین اسکلت رباتیک غواصی جهان

اولین اسکلت خارجی رباتیک غواصی جهان، غواصی را آسان‌تر و فشار عضلانی را از بدن غواص کاهش می‌دهد.

به لطف امنیت بالای واتس‌اپ شماره تلفن و عکس پروفایل 3.5 میلیارد کاربر در دسترس قرار گرفت!

گزارشی تازه از سوی پژوهشگران دانشگاه وین، یکی از جدی‌ترین ضعف‌های امنیتی واتس‌اپ در سال‌های اخیر را آشکار کرده ا.