about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

عربستان تلاش می‌کند با جذب شرکت‌های بزرگی مانند گوگل، آمازون و دیگران، به رهبری دنیای فناوری و هوش مصنوعی دست یابد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که اگر قصد سفر به عربستان را دارید، برای مواجهه با ترافیک طولانی آماده باشید، زیرا ممکن است پشت صف طولانی مدیران فناوری، مهندسان و نمایندگان فروش آمازون، گوگل، تیک‌تاک و سایر شرکت‌ها در مسیر دوستی با عربستان سعودی قرار بگیرید. اما چرا؟ محققان بر این باورند که میلیاردها دلار پول عربستان می‌تواند به ایجاد یک صنعت فناوری برای تکمیل سلطه نفتی آن کمک کند.

ماه گذشته، مردم در حالیکه به سمت یک کنفرانس در 50 مایلی خارج از ریاض حرکت می‌کردند، یک ترافیک 3 ساعته را تحمل کردند. با این حال، برای رد شدن از ازدحام، بازدیدکنندگان رویداد ناامید به سمت شانه بزرگراه رانندگی کردند. آنها با سرعت از کنار کسانی که قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت می‌کردند گذشتند. همچنین تعداد کمی از خروجی آزادراه در قسمت خط ویژه استفاده کردند.

پیشتازی عربستان

آدام سلیپسکی (Adam Selipsky)، مدیر اجرایی بخش محاسبات ابری آمازون، از سرمایه‌گذاری 5.3 میلیارد دلاری در عربستان سعودی برای مراکز داده و فناوری هوش مصنوعی خبر داد. انتظار می‌رود آرویند کریشنا (Arvind Krishna)، مدیر اجرایی آی‌بی‌ام (IBM)، دوستی مادام‌العمر با این کشور داشته باشد. علاوه بر این، مدیران هوأوی و سایر شرکت‌ها در مورد اینکه چگونه عربستان سعودی می‌تواند بخش هوش مصنوعی و اینترنت اشیا را رونق بخشد، بحث کردند. با بینش آژانس مطبوعاتی دولتی عربستان، بیش از 10 میلیارد دلار معامله در طول این رویداد انجام شد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که در سال جاری حدود 100 میلیارد دلار توسط عربستان برای سرمایه‌گذاری در زمینه هوش مصنوعی و سایر فناوری‌ها تأمین شده است. انتظار می‌رود اندریسون هاروویتز (Andreessen Horowitz)، شرکت سرمایه‌گذاری سیلیکون ولی و سایر سرمایه‌گذاران حدود 40 میلیارد دلار به شرکت‌های هوش مصنوعی سرمایه اضافه کنند.

احتمال رهبری عربستان سعودی در دنیای فناوری

هزینه‌های مربوط به پیشرفت‌های فناوری به طرح محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور، برمی‌گردد که در سال 2016 با عنوان «چشم‌انداز 2030» رونمایی شد. علاوه بر این ماه گذشته، مقامات سعودی یک میلیارد دلار بودجه برای «GAIA»، یک شتاب دهنده استارت‌آپ هوش مصنوعی، تعیین کردند.

به هر استارت‌آپ در این برنامه کمک هزینه‌ای به ارزش حدود 40 هزار دلار در ازای گذراندن حداقل 3 ماه در ریاض به همراه سرمایه‌گذاری بالقوه 100 هزار دلار اعطا شد. کارآفرینان باید شرکت خود را در این کشور ثبت و حدود 50 درصد از سرمایه‌گذاری خود را در عربستان سعودی صرف کنند. علاوه بر این، آنها همچنین به نیروی محاسباتی خریداری شده از آمازون و گوگل به صورت رایگان دسترسی خواهند داشت. کارشناسان پیشنهاد کردند که این ممکن است طعمه‌ای برای کارآفرینان جوان فناوری باشد تا به تقویت «چشم‌انداز 2030» توسط محمد بن سلمان کمک کنند.
 

منبع:

تازه ترین ها
انصراف
1404/09/01 - 17:08- آمریکا

انصراف داوطلبانه کمیسیون بورس و اوراق بهادار از شکایت علیه سولار ویندز

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا اعلام کرد که به‌طور داوطلبانه دادخواست سال ۲۰۲۳ علیه شرکت سولار ویندز و مدیر ارشد امنیت اطلاعات آن را که آنها را به فریب سرمایه‌گذاران از طریق پنهان‌کردن ضعف‌های جدی امنیت سایبری متهم می‌کرد، رد می‌کند.

رد
1404/09/01 - 17:00- جرم سایبری

رد اتهامات دو نوجوان بریتانیایی متهم به حمله سایبری

دو نوجوان بریتانیایی که به مشارکت در حمله سایبری سال گذشته به سازمان حمل‌ونقل لندن متهم شده‌اند، در دادگاه ساث‌ورک تمام اتهامات را رد کردند؛ پرونده‌ای که با جرایم شدید سایبری در بریتانیا و آمریکا گره خورده است.

لغو
1404/09/01 - 16:51- آمریکا

لغو مقررات سایبری دوره بایدن پس از افشای نفوذ چین به شرکت‌های مخابراتی

کمیسیون ارتباطات فدرال ارتباطات با رأی اکثریت جمهوری‌خواهان، مقررات سایبری وضع‌شده پس از حملات گسترده هکرهای چینی به شرکت‌های مخابراتی آمریکا را لغو کرد؛ اقدامی که با انتقاد شدید مقام‌های دموکرات و کارشناسان امنیتی روبه‌رو شده است.