about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

قبرس در حالت آماده‌باش کامل قرار دارد، زیرا هکرهای تونسی تهدید به حمله سایبری گسترده کرده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی قبرس پس از تهدید حمله سایبری در حالت آماده‌باش قرار گرفته‌اند. طبق اطلاعات به‌دست‌آمده توسط «philenews»، گروهی از هکرهای تونسی از برنامه‌های خود در دارک وب و یک پلتفرم ارتباطی شناخته‌شده برای حمله به قبرس خبر داده‌اند. این تهدید، حمله برنامه‌ریزی‌شده را قدرتمند، عظیم و گسترده توصیف می‌کند.

اعلان دارک وب شامل دعوت از سایر هکرها برای شرکت در حمله برنامه‌ریزی‌شده است. طبق گزارش‌ها، این گروه هکری تحت نام «نیروی سایبری نقابداران تونسی» فعالیت می‌کنند. اطلاعات دقیقی در مورد زمان قصد آنها برای انجام این حمله وجود ندارد. به گفته کارشناسان، حمله برنامه‌ریزی‌شده احتمالاً انگیزه‌های سیاسی و/یا مذهبی دارد.

روش حمله

انتظار می‌رود این حمله سایبری به شکل حمله منع سرویس توزیع‌شده (DDoS) باشد که یکی از رایج‌ترین انواع حملات سایبری با هدف ایجاد اختلال در عملکرد یک سیستم یا سرویس شبکه به شمار می‌رود.

در چنین مواردی، هکرها حجم عظیمی از درخواست‌ها را به یک سرور یا شبکه ارسال می‌کنند تا سیستم را اشباع، منابع (پهنای باند، حافظه، CPU) را تخلیه یا سرویس را برای کاربران قانونی غیرقابل دسترس کنند.

برای قبرس، به عنوان مثال اگر یک وب‌سایت دولتی یک میلیون درخواست (بازدید) در دقیقه از کشورهای مختلف دریافت کند، سرور خراب و وب‌سایت غیرقابل دسترس می‌شود. تجزیه و تحلیل ترافیک، توزیع غیرطبیعی درخواست‌های ناشی از نرم‌افزارهای مخرب را نشان می‌دهد.

اگرچه حملات منع سرویس توزیع‌شده امکان سرقت داده‌های شخصی و سایر اطلاعات ارزشمند را فراهم نمی‌کنند، اما می‌توانند بخشی از چنین نقشه مخربی باشند. به طور خاص، هکرها ممکن است یک حمله منع سرویس توزیع‌شده را برای بارگذاری بیش از حد یا خراب کردن یک وب‌سایت به عنوان یک عامل حواس‌پرتی، با هدف منحرف کردن توجه مدیران امنیتی و سوءاستفاده از سایر آسیب‌پذیری‌ها (مانند تزریق SQL، بدافزار) برای نفوذ به سیستم‌ها و استخراج داده‌های شخصی یا مالی، راه‌اندازی کنند.

در ماه مارس سال 2023، امنیت سایبری قبرس توسط هکرها آزمایش شد. در آن دوره، حملات جدی علیه دانشگاه قبرس، اداره ثبت اسناد و املاک و دانشگاه آزاد قبرس انجام شد.

یک ماه بعد، هنوز خسارت به طور کامل جبران نشده بود. رئیس دانشگاه آزاد قبرس با اشاره به اینکه پلتفرم آموزش از راه دور از کار افتاده، حمله سایبری را چاقویی به قلب دانشگاه توصیف کرد.

اگرچه به دلایل امنیتی، اطلاعات مربوط به میزان خسارت هرگز به طور عمومی افشا نشد، اما کارشناسان معتقدند که به فایل‌های برخی زیرساخت‌های حیاتی که توسط کاربران بدافزار مورد حمله قرار گرفته بودند، دسترسی پیدا شده است؛ به عبارت دیگر، اطلاعات شخصی و سایر اطلاعات حساس تا حدی به هکرها درز کرده بود.

به گفته محققان، سازمان امنیت دیجیتال (DSA) قبرس اقداماتی را برای اجرای اقدامات پیشگیرانه انجام داده است. این موضوع به تیم ملی واکنش به حوادث امنیت رایانه‌ای قبرس (CSIRT-CY) واگذار شد که به عنوان بازوی فنی و عملیاتی سازمان امنیت دیجیتال برای مسائل پیشگیری و مدیریت حوادث امنیت سایبری در زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی جمهوری قبرس شناخته می‌شود. 

منبع:

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.