about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، فیلیپ سویگل، رئیس دفتر بودجه کنگره (CBO)، در سخنان ابتدایی خود پیش از برگزاری یک جلسه گسترده‌تر درباره عملکرد این نهاد، خطاب به اعضای مجلس نمایندگان بیان کرد که مقامات هیچ شواهد جدیدی از دسترسی غیرمجاز به ایمیل‌های دفتر بودجه کنگره مشاهده نکرده‌اند.

او افزود که این نهاد اکنون در حالت عادی فعالیت می‌کند و کار حمایت از تحلیل‌های قانون‌گذاری برای کنگره بدون وقفه ادامه داشته است.

سویگل به کمیته بودجه مجلس نمایندگان گفت:

دو هفته پیش، دفتر بودجه کنگره از سوی شرکای امنیتی خود مطلع شد که هدف یک حمله سایبری پیچیده قرار گرفته است. این حادثه شامل دسترسی غیرمجاز یک عامل تهدید به بخشی از ایمیل‌های دفتر بودجه کنگره بود. تحقیقات درباره این حادثه، گسترده بوده و همچنان ادامه دارد و با کمک شرکای فدرال ما انجام می‌شود.

سویگل اضافه کرد که کارشناسان امنیتی بخش خصوصی نیز در تلاش‌های بازیابی مشارکت دارند، اما مشخص نکرد که کدام شرکت‌ها استخدام شده‌اند.

او اشاره کرد که مجلس نمایندگان، سنا، پلیس کاپیتول و دیگر نهادها نقش مهمی در کمک به دفتر بودجه کنگره برای بازیابی پس از این حمله داشته‌اند؛ حمله‌ای که به گفته جودی ارینگتن، رئیس کمیته بودجه (جمهوری‌خواه از تگزاس)، ظاهراً توسط یک «عامل خارجی» ناشناس انجام شده است.

سویگل تأیید کرد که اعضای مجلس نمایندگان سؤالاتی خواهند داشت، اما اظهار داشت که نمی‌تواند در یک جلسه علنی اطلاعات بیشتری ارائه دهد.

او توضیح داد:

تحقیقات همچنان ادامه دارد، از جمله درباره ایمیل‌های دفتر بودجه کنگره، فعالیت‌های عامل تهدید و اقداماتی برای تقویت دفاع سایبری دفتر بودجه کنگره. وقتی اطلاعات بیشتری داشته باشیم، آن را در یک جلسه غیرعلنی ارائه خواهم کرد.

هیچ‌یک از اعضای مجلس نمایندگان سؤال بیشتری درباره این حمله سایبری از او نپرسیدند.

سویگل در بخش دیگری از جلسه گفت که بودجه اختصاص‌یافته به شاخه قانون‌گذاری، مقداری اعتبار اضافی برای «مسائل مرتبط با امنیت سایبری» در اختیار دفتر بودجه کنگره قرار داده است، اما توضیح نداد که این پول دقیقاً صرف چه مواردی خواهد شد.

در هفته پس از این حمله، گفته شد که اعضای کنگره از ارتباط با دفتر بودجه کنگره خودداری می‌کردند، زیرا نگران بودند که شاید هکرها همچنان دسترسی به سیستم‌های این نهاد داشته باشند.

این سازمان فدرال، اطلاعات بودجه‌ای و اقتصادی را در اختیار کنگره قرار می‌دهد.

واشنگتن‌پست گزارش داده است که ممکن است هکرها به پیام‌ها و چت‌های میان دفاتر و کارکنان کنگره دسترسی پیدا کرده باشند.

 

منبع:

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.