about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

شرکت تحویل غذای گرابهاب اعلام کرد که یک هکر از طریق یک پیمانکار شخص ثالث، اطلاعات شخصی و بخشی از اطلاعات کارت‌های پرداخت مشتریان را به سرقت برده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، در بیانیه‌ای که دوشنبه شب منتشر شد، این شرکت اعلام کرد که اخیراً یک حادثه امنیتی را شناسایی کرده که از طریق حسابی متعلق به یک ارائه‌دهنده خدمات شخص ثالث که خدمات پشتیبانی به گرابهاب (Grubhub) ارائه می‌داد، آغاز شده است.

اطلاعات سرقت‌شده شامل نام‌ها، آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن‌ها، نوع کارت پرداخت و چهار رقم آخر شماره کارت‌ها است.

همچنین، هکرها رمزهای عبور هش‌شده مربوط به برخی از سیستم‌های قدیمی گرابهاب را به سرقت برده‌اند.

این شرکت در پاسخ به درخواست‌های رسانه‌ای درباره تعداد افراد تحت تأثیر، زمان وقوع حادثه و هویت مهاجمان پاسخی ارائه نکرد.

گرابهاب در بیانیه خود توضیح داد:

ما اخیراً فعالیت غیرمعمولی را در سیستم‌های خود شناسایی کردیم که به یک ارائه‌دهنده خدمات شخص ثالث برای تیم پشتیبانی ما مرتبط بود. پس از کشف این موضوع، بلافاصله تحقیقات خود را آغاز کردیم و دسترسی غیرمجاز به حساب این ارائه‌دهنده را شناسایی کردیم. ما فوراً دسترسی این حساب را لغو کرده و این پیمانکار را به‌طور کامل از سیستم‌های خود حذف کردیم. فرد غیرمجاز به اطلاعات تماس مشتریان دانشگاهی، به‌علاوه مشتریان، فروشندگان و رانندگانی که با خدمات پشتیبانی ما تعامل داشتند، دسترسی پیدا کرده است.

هنوز مشخص نیست که منظور از مشتریان دانشگاهی، کدام دانشگاه‌ها هستند.

گرابهاب خدمات خاصی را برای دانشجویان در دانشگاه‌های سراسر ایالات متحده ارائه می‌دهد.

گرابهاب اعلام کرد که پس از شناسایی حمله، اقدامات فوری برای مهار آن انجام داده و با متخصصان امنیت سایبری برای بررسی حادثه همکاری کرده است.

این شرکت تأکید کرد که"اطمینان دارد که این حادثه به‌طور کامل مهار شده است و همچنین، تمام رمزهای عبوری که احتمال افشا شدن آن‌ها وجود داشت، تغییر داده شده است.

این شرکت مدعی است که چندین اقدام دیگر برای تأمین امنیت سیستم‌های خود انجام داده اما جزئیاتی درباره این اقدامات ارائه نکرده است.

گرابهاب یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های تحویل غذا در جهان است و با بیش از ۳۷۵ هزار رستوران در ۴ هزار شهر آمریکا همکاری می‌کند.

در نوامبر ۲۰۲۳، این شرکت توسط مالک هلندی خود به شرکت واندر (Wonder) به مبلغ ۶۵۰ میلیون دلار فروخته شد.

این شرکت اخیراً برای تسویه شکایات کمیسیون تجارت فدرال آمریکا (FTC) مبنی بر پنهان کردن هزینه‌های تحویل از برخی مشتریان، فریب دادن کارکنان در مورد میزان درآمد آن‌ها و فهرست کردن رستوران‌ها بدون اجازه به‌عنوان یک تاکتیک فشار، ۲۵ میلیون دلار جریمه پرداخت کرد.

مبلغ اولیه جریمه ۱۴۰ میلیون دلار بود اما به دلیل ناتوانی گرابهاب در پرداخت کل مبلغ، بخشی از آن معلق شد.

چندین پلتفرم دیگر تحویل غذا نیز با حملات سایبری مواجه شده‌اند که اطلاعات مشتریان را به خطر انداخته است، از جمله خدمات تحویل مواد غذایی آسیایی و اسپانیایی‌زبان وی! (Weee!)، پورفودز (PurFoods) و سایر شرکت‌ها.

 

منبع:

تازه ترین ها
اوج‌گیری
1404/06/05 - 14:40- هوش مصنوعي

اوج‌گیری سوءاستفاده سایبری از هوش مصنوعی

گزارش جدید شرکت آنتروپیک نشان می‌دهد که سوءاستفاده از مدل‌های هوش مصنوعی، از جمله کلاود، به‌طور چشمگیری در حال افزایش است و عوامل مخرب از آن برای حملات سایبری، فیشینگ، بدافزار و انتشار اطلاعات نادرست استفاده می‌کنند.

مداخله
1404/06/05 - 14:32- اروپا

مداخله روسیه در انتخابات مولداوی؛ تهدیدی علیه اوکراین

یک دولت طرفدار روسیه در مولداوی حمله علیه اوکراین را تسهیل خواهد کرد.

حمله
1404/06/05 - 14:24- جرم سایبری

حمله سایبری به ایالت نوادا

یک حمله سایبری صبح یکشنبه سامانه‌ها، وب‌سایت‌ها و خطوط تلفن مورد استفاده دولت ایالتی نوادا را از کار انداخت.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.