about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

حدود ۸۵۰ هزار مشتری شرکت بیمه گلوب لایف در آمریکا از سرقت داده‌ای که اطلاعات شخصی آنها را در معرض خطر قرار داده است، آگاه خواهند شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این اقدام پس از آن صورت گرفت که شرکت به تنظیم‌کنندگان قوانین اطلاع داد که هکرها برای اخاذی، اطلاعات مشتریان را به سرقت برده‌اند.

در گزارشی که اخیراً به کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) ارائه شده است، این شرکت اعلام کرد که تحقیقات درباره حادثه امنیتی اکتبر ۲۰۲۴ نشان داده که هکرها به پایگاه‌های داده تعدادی از نمایندگی‌های مستقل بیمه نفوذ کرده‌اند.

شرکت بیمه گلوب لایف (Globe Life) که در ایالت تگزاس مستقر است، در این گزارش تأیید کرد:

شرکت نتوانست تأیید کند که مهاجمان اطلاعاتی فراتر از داده‌های حدود ۵ هزار فردی که در ابتدا تحت تأثیر این حمله قرار گرفته بودند، به سرقت برده‌اند.

با این حال، از آنجایی که داده‌های مربوط به ۸۵۰ هزار مشتری دیگر نیز در پایگاه‌های داده نفوذ شده ذخیره شده بود، این شرکت تصمیم گرفت که از روی احتیاط به این افراد اطلاع‌رسانی کند و خدمات نظارت بر اعتبار را برای آنها فراهم کند، حتی با وجود اینکه هنوز مشخص نشده آیا هکرها به این اطلاعات دسترسی پیدا کرده‌اند یا خیر.

در اکتبر ۲۰۲۴، شرکت گلوب لایف اعلام کرد که هکرها پس از سرقت اطلاعات ۵ هزار مشتری از شرکت تابعه آن یعنی شرکت بیمه امریکن اینکام لایف (American Income Life Insurance Company)، سعی کردند از این شرکت اخاذی کنند.

اطلاعاتی که توسط هکرها به سرقت رفته شامل نام‌ها، شماره‌های تأمین اجتماعی، آدرس‌ها، داده‌های مرتبط با سلامت و سایر اطلاعات حساس بوده است.

با این حال، این شرکت تأکید کرد که این حادثه از نوع باج‌افزاری نبوده است و این موضوع را در گزارش جدید خود نیز مجدداً تأیید کرد.

طبق آخرین گزارش این شرکت، هکرها به اطلاعاتی همچون نام‌ها، آدرس‌های ایمیل، شماره‌های تلفن، آدرس‌های پستی، شماره‌های تأمین اجتماعی، داده‌های سلامت و اطلاعات مربوط به بیمه‌نامه‌ها دسترسی پیدا کرده‌اند.

شرکت گلوب لایف اعلام کرد که به درخواست اخاذی پاسخ نداده و مبلغی پرداخت نکرده است.

این شرکت به جای پرداخت، مقامات فدرال را در جریان این حمله سایبری قرار داده و همچنان در حال همکاری با مقامات قانونی و نهادهای نظارتی است.

هزینه‌های ناشی از این حمله سایبری از طریق بیمه سایبری شرکت پوشش داده خواهد شد، اما شرکت مبلغ دقیق این هزینه‌ها را اعلام نکرده است.

طبق اطلاعاتی که در این گزارش آمده، بسیاری از داده‌های سرقت‌شده توسط هکرها به سرمایه‌گذاران فروش کوتاه‌مدت (Short Sellers) و وکلای دعاوی تحویل داده شده است.

شرکت بیمه گلوب لایف در سال ۲۰۲۳ درآمدی معادل ۵.۲۱ میلیارد دلار داشته است.

برند تابعه آن، یعنی شرکت بیمه امریکن اینکام لایف، یکی از شرکت‌های اصلی بیمه زندگی است که بیش از ۴ میلیون بیمه‌نامه فعال و فروش سالانه‌ای معادل ۲۹۷ میلیون دلار دارد.

 

منبع:

تازه ترین ها
دستگیری
1404/07/08 - 05:48- اروپا

دستگیری 2 نوجوان هلندی به اتهام جاسوسی برای روسیه

دو نوجوان هلندی به جرم تلاش برای جاسوسی از یوروپل برای روسیه دستگیر شدند.

ثبت
1404/07/07 - 20:33- سایرفناوری ها

ثبت 2.6 میلیارد اتصال جهانی 5G در نیمه اول سال جاری

به گفته کارشناسان، تعداد اتصالات جهانی 5G در پایان سه‌ماهه دوم به 2.6 میلیارد رسید.

افزودن
1404/07/07 - 20:18- سایرفناوری ها

افزودن ویژگی کنترل والدین به چت‌جی‌پی‌تی

«OpenAI» پس از مرگ یک نوجوان به دلیل تعامل با چت‌جی‌پی‌تی، ویژگی کنترل والدین را به چت‌جی‌پی‌تی اضافه کرد.