about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

سازمان ملل متحد خواستار تنظیم جامع هوش مصنوعی در زمینه نظامی شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، سازمان ملل متحد و کارشناسان جهانی بر نیاز فوری به تنظیم جامع هوش مصنوعی در کاربردهای نظامی تأکید کرده‌اند. دبیر کل سازمان ملل متحد خواستار «حفاظت جهانی» برای کنترل استفاده از سلاح‌های خودمختار شده و هشدار داده است که توسعه سریع فناوری از سیاست‌های فعلی پیشی گرفته است. 

اخیراً، ۹۶ کشور در سازمان ملل متحد برای بحث در مورد سلاح‌های مجهز به هوش مصنوعی گرد هم آمدند و گفتگو را به حقوق بشر، حقوق جزا و اخلاق گسترش دادند و تلاش کردند تا سال ۲۰۲۶ به توافق‌نامه‌های الزام‌آور قانونی دست یابند.

 هوش مصنوعی نظامی بدون تنظیم مقررات، خطرات جدی مانند حملات سایبری و تشدید اختلافات ژئوپلیتیکی را به همراه دارد، زیرا برخی از کشورها از انتقال مزیت استراتژیک به رقبا می‌ترسند.

بااین‌حال، اگر هوش مصنوعی به‌درستی تنظیم شود، می‌تواند با فعال‌کردن اقداماتی با خطرات کمتر و کمک به رهبران در انتخاب راه‌حل‌های غیرخشونت‌آمیز، خشونت را کاهش دهد و به طور بالقوه هزینه انسانی را کاهش دهد. 

برای پرداختن به چالش‌های اخلاقی، مؤسساتی مانند دانشگاه تگزاس در حال ایجاد سازمان‌های غیرانتفاعی هستند که با دانشگاه‌ها، صنعت و بخش‌های دفاعی برای توسعه چارچوب‌های هوش مصنوعی مسئولانه همکاری می‌کنند.

هدف از این تلاش‌ها ترویج برنامه‌های هوش مصنوعی است که صلح را در اولویت قرار می‌دهند و آسیب را به حداقل می‌رسانند و تمرکز را از سلاح‌های تهاجمی به سمت حل مسالمت‌آمیز درگیری تغییر می‌دهند.

 در نهایت، دبیرکل سازمان ملل متحد نسبت به آینده‌ای که به «داراها» و «ندارها»ی هوش مصنوعی تقسیم شده است، هشدار داد.

او بر اهمیت استفاده از هوش مصنوعی برای پر کردن شکاف‌های توسعه جهانی و ارتقای پیشرفت پایدار به‌جای تعمیق نابرابری‌ها و بر همکاری بین‌المللی برای هدایت هوش مصنوعی به سمت رشد فراگیر و صلح تأکید ورزید.

منبع:

تازه ترین ها
بازگرداندن
1404/04/21 - 15:43- جرم سایبری

بازگرداندن رمزارزهای سرقت‌شده از صرافی جی ام ایکس

فردی که پشت سرقت ۴۲ میلیون دلاری از صرافی غیرمتمرکز جی ام ایکس قرار داشت، پس از دریافت جایزه‌ای به ارزش ۵ میلیون دلار، رمزارزهای سرقت‌شده را بازگرداند.

بازداشت
1404/04/21 - 15:35- جرم سایبری

بازداشت بازیکن بسکتبال روس به ظن ارتباط با باج‌افزار

یک بازیکن حرفه‌ای بسکتبال اهل روسیه به درخواست ایالات متحده در فرانسه بازداشت شده است. آمریکا او را متهم کرده که با یک گروه باج‌افزاری همکاری داشته که ظاهراً صدها شرکت آمریکایی و نهاد فدرال را هدف حمله قرار داده‌اند.

اتهام
1404/04/21 - 15:28- آمریکا

اتهام دریافت رشوه از صنعت جاسوس‌افزار علیه رئیس‌جمهور پیشین مکزیک

دادستان کل مکزیک، آلخاندرو گرتز مانرو، روز سه‌شنبه اعلام کرد که تحقیقاتی را درباره اتهاماتی آغاز کرده مبنی بر اینکه انریکه پنیا نیتو، رئیس‌جمهور پیشین مکزیک، از تاجران اسرائیلی رشوه گرفته است.