about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

ادعای
1403/12/28 - 16:00- جنگ سایبری

ادعای حمله سایبری به ۱۱۶کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران

🔹از بامداد امروز خبر حمله سایبری به ۱۱۶ کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران توسط گروه لب دوختگان در برخی از خبرگزاری‌های معاند منتشر شد

شرکت آلمانی هلسینگ یک شبکه نظارتی زیرآبی مبتنی بر هوش مصنوعی راه‌اندازی کرده است که با استفاده از پهپادهای دریایی، توانایی شناسایی زیردریایی‌ها و کشتی‌های دشمن را برای مدت چندین ماه در دریا دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات خبرگزاری سایبربان، به گفته این شرکت، ابزار هوش مصنوعی به نام لورا (Lura) در قلب این سامانه قرار دارد و داده‌های دریافتی از پهپادهای SG-1 Fathom را پردازش می‌کند.

با تکیه بر یک مدل آکوستیک در مقیاس وسیع، لورا می‌تواند انواع تهدیدهای زیرآبی را با دقت بالا بر اساس امضای صوتی آن‌ها شناسایی و دسته‌بندی کند؛ از جمله زیردریایی‌ها و انواع مختلف کشتی‌ها.

در بیانیه شرکت آمده است:

مدل به‌کاررفته در لورا این امکان را می‌دهد که امضاهای صوتی را که تا ۱۰ برابر ضعیف‌تر از آستانه تشخیص سایر مدل‌های هوش مصنوعی هستند، شناسایی کند. این سامانه حتی قادر به تمایز بین کشتی‌های مختلف از یک کلاس مشابه است و سرعت عملکرد آن تا ۴۰ برابر بیشتر از تحلیل انسانی است.

بسیاری از کشورهای دارای نیروهای نظامی پیشرفته اطلاعاتی درباره کشتی‌های دشمن جمع‌آوری می‌کنند؛ از جمله صدای منتشرشده از سامانه پیشران آن‌ها، الگوی امواج و حباب‌های تولیدشده توسط آن‌ها.

تحلیل‌گران سپس این داده‌ها را برای شناسایی تهدیدها در دریا بررسی و تطبیق می‌دهند.

به گفته هلسینگ (Helsing)، پهپاد Fathom قابلیت عملیات گروهی (Swarming) دارد؛ یعنی می‌توان صدها عدد از آن را به‌طور هم‌زمان برای گشت‌زنی در اعماق دریا در یک منطقه مستقر کرد؛ آن هم تا مدت سه ماه.

این شرکت هفته گذشته این سامانه را در پایگاه دریایی پورتسموث انگلستان به نمایش گذاشت و انتظار دارد تا پایان سال آن را به کار بگیرد.

مناطق احتمالی برای استقرار شامل دریای شمال و دریای بالتیک هستند، جایی که ناتو در حال انجام مأموریت نگهبان بالتیک (Baltic Sentry) برای حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی دریایی است.

همچنین ناتو اخیراً نرم‌افزار هوش مصنوعی‌ای به نام مین سیل (Mainsail) را آزمایش کرده که توسط مرکز تحقیقات و آزمایشات دریایی ناتو در ایتالیا توسعه یافته است.

این ابزار، کشتی‌های مشکوک را شناسایی کرده و امکان تحلیل حجم عظیمی از داده‌های دریایی از جمله ترافیک کشتی‌ها را فراهم می‌سازد تا اطلاعات زیرآبی جمع‌آوری شده و قایق‌های منحرف‌شده از مسیر تشخیص داده شوند.

گونت‌برت شرِف، هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل مشترک هلسینگ اظهار کرد:

استفاده از هوش مصنوعی در لبه شبکه‌های زیرآبی، اقیانوس‌ها را برای ما روشن خواهد کرد و دشمنان‌مان را برای اروپایی قدرتمند، بازمی‌دارد.

 

منبع:

تازه ترین ها
فروپاشی
1404/02/29 - 11:33- آسیا

فروپاشی شبکه جهانی جرایم سایبری در پاکستان

بازرسان پاکستانی با کمک اف‌بی‌آی و پلیس هلند، شبکه جهانی جرایم سایبری را متلاشی کردند.

ادعای
1404/02/29 - 11:15- اروپا

ادعای راه‌اندازی کمپین اطلاعات غلط روسیه علیه لهستان

سازمان اطلاعات اوکراین ادعا کرد که روسیه کمپین اطلاعات نادرست «دوپِلگانگر» را برای تأثیرگذاری بر انتخابات لهستان راه‌اندازی کرده است.

ساخت
1404/02/29 - 10:36- هوش مصنوعي

ساخت مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

گروه «G42» برای شرکت‌های آمریکایی فعال در حوزه هوش مصنوعی، یک مرکز داده هوش مصنوعی 5 گیگاواتی در امارات متحده عربی می‌سازد

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.