نیاز هند به سرمایهگذاری در هوش مصنوعی برای تقویت امنیت سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ در گزارشی از نمایشگاههای «Nexgen» آمده است که هند برای تقویت امنیت سایبری و امنیت مرزی به مشوقهای دولتی و سرمایهگذاریهای قابل توجه در هوش مصنوعی (AI) نیاز دارد.
این گزارش که براساس نظرسنجی از بیش از ۲۰۰ شرکت از ۱۵ شهر انجام شد، تأکید کرد که ۸۶ درصد از پاسخدهندگان موافق یا کاملاً موافق هستند که هند برای امنیت ملی به حمایت پیشگیرانه دولت در هوش مصنوعی نیاز دارد.
طبق این گزارش، همزمان با دست و پنجه نرم کردن این کشور با چالشهای فزاینده در جنگ الکترونیکی و جنگ اطلاعاتی، هوش مصنوعی به عنوان ابزاری متحولکننده برای تضمین حاکمیت ملی ظهور میکند.
برآوردهای صنعتی نشان میدهد که در سال گذشته بیش از ۲.۳ میلیون حادثه امنیت سایبری در هند گزارش شد که همراه با ضرر مالی ۱۲۰۰ میلیون روپیهای به دلیل حملات سایبری بوده است. این کشور همچنین پس از ایالات متحده و روسیه در رتبه سوم حملات فیشینگ در جهان قرار دارد.
حدود ۱۴ درصد از پاسخدهندگان از مشارکتهای دولتی-خصوصی و مشوقها برای نوآوری هوش مصنوعی در دفاع حمایت میکنند.
آنها معتقدند که مشارکت بخشهای عمومی-خصوصی (PPP) میتواند شکاف هوش مصنوعی را در این بخش پر و به طور مؤثر ادغام اخلاقی این فناوری را تضمین کند.
این گزارش همچنین تأکید کرد که برای استفاده مؤثر از هوش مصنوعی در تقویت امنیت ملی، باید شکافهای سیاسی متعددی توسط ذینفعان و دولت برطرف شود.
در این گزارش اشاره شده که فقدان قابل توجه یک چارچوب ملی امنیت هوش مصنوعی وجود دارد که به طور خاص برای کاربردهای دفاعی طراحی شده باشد و برای ایجاد اقدامات امنیتی قوی ضروری است.
شرکت نمایشگاههای Nexgen در بیانیهای همچنین اعلام کرد که دهلی از 31 ژوئیه تا اول اوت سال جاری میزبان دهمین نمایشگاه بینالمللی پلیس 2025 خواهد بود که بر تقویت زیرساختهای امنیتی و پلیسی داخلی کشور تمرکز خواهد داشت.
آدار بانسال (Aadhar Bansal)، مدیر شرکت نمایشگاههای Nexgen، گفت:
«نمایشگاه بینالمللی پلیس 2025 به عنوان یکی از تأثیرگذارترین پلتفرمها برای نمایش راهحلهای نوآورانه در امنیت و فناوری عمل خواهد کرد و بر نیاز فوری به حمایت و همکاری فعال دولت در حوزه هوش مصنوعی برای تقویت امنیت ملی تأکید میکند.»